Kopiera länk

Installerat och klart

Installerat och klart - Allt på plats

 

Med vår "Installerat och Klart"-tjänst får du en produkt installerad och klar till ett fast pris! Vi tar hand om allt från rådgivning och frakt till byte, installation och bortforsling av din gamla produkt. Det är enkelt - vi bokar en tid som passar dig och tar hand om resten!  

 

Du får inte bara en kostnadseffektiv lösning utan också en rad fördelar som gör din upplevelse så smidig som möjligt:

Fast pris: Vi förstår vikten av att ha kontroll över din budget. Med vårt fasta pris behöver du inte oroa dig för överraskningar. Du vet exakt vad du betalar från början till slut.

Byte och installation: Våra erfarna tekniker tar hand om hela processen åt dig. Från borttagning av gamla produkter till installation av de nya - du kan luta dig tillbaka och låta oss sköta arbetet.

Inkluderad frakt: Glöm krångel med transport. Vi tar hand om frakten av dina nya produkter så att de levereras direkt till din dörr.

Bortforsling av gamla produkter: Vi tar ansvar för att miljövänligt avyttra dina gamla produkter. Du behöver inte fundera på hur du ska bli av med dem - det löser vi åt dig.  

Varför installerat & klart?

 

Tidsbesparing: Genom att välja "Installerat & Klart" sparar du värdefull tid. Du slipper oroa dig för att koordinera olika tjänster eller själv transportera produkter.

Trygghet: Våra erfarna och certifierade montörer garanterar att installationen utförs korrekt och säkert. Du kan lita på oss för en professionell och pålitlig tjänst.

Miljövänligt: Vi strävar efter att minska vår påverkan på miljön genom att ansvarsfullt avyttra dina gamla produkter.  

Kontakta oss på Newmans VVS

"Installerat & Klart" är det perfekta valet för dig som vill ha en problemfri upplevelse vid byte och installation av produkter i ditt hem. Kontakta oss idag för att boka din tjänst och låt oss göra arbetet åt dig, så att du kan njuta av ditt uppgraderade hem utan bekymmer.

Tom badkar.jpeg