Kopiera länk

Om Newmans VVS

Vår historia

Newmans VVS grundades 1913 och har sedan 2007 drivits av Martin Persson. Under åren har vi utvecklats och expanderat vår verksamhet. År 2021 tog vi steget att öppna vår första filial i Småland, belägen i Ljungby, vilket markerade början på vår geografiska expansion. Sedan hösten 2023 är vi även stolta över att ha etablerat oss i Helsingborg.

Vi är ett gediget företag med över ett sekel av erfarenhet inom VVS-branschen. Vår styrka ligger i vårt engagemang för kvalitet och yrkesstolthet, vilket återspeglas i varje projekt vi tar oss an. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att leverera förstklassiga lösningar och tjänster. Vårt goda rykte har byggts upp genom många år av hårt arbete, pålitlighet och en stark vilja att alltid prestera på topp.  

Din pålitliga VVS-partner

Newmans VVS är din pålitliga partner för alla dina VVS-behov, oavsett om det handlar om att renovera ditt badrum eller installera effektiva värmepumpar. Vi förstår att VVS-projekt kan vara komplexa och krävande, vilket är varför vi erbjuder en helhetslösning som täcker allt från planering till färdig installation.

Vår erfarna personal består av certifierade montörer som har expertkunskap inom branschen. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa resultat och för att säkerställa detta använder vi endast produkter från välkända varumärken som är kända för sin pålitlighet och hållbarhet.  

En del av Comfortkedjan

För att ytterligare stärka vår kompetens och tillförlitlighet är vi stolta över att vara en del av Comfort, Sveriges ledande badrums- och VVS-installationskedja. Detta innebär att vi har tillgång till ett brett nätverk av resurser, kunskap och stöd, vilket gör att vi kan leverera ännu bättre tjänster och produkter till våra kunder.

Oavsett om du behöver en mindre reparation, en omfattande renovering eller en helt ny installation, kan du lita på Newmans VVS för att göra jobbet ordentligt och effektivt. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och skapa långsiktiga relationer baserade på förtroende och kvalitet.

Vedum_badrum mindre.jpg