Kopiera länk

Färdigt badrum

Fullt utrustat badrumsrenoveringspaket

 

Är det dags att ge ditt badrum en makeover? Med vårt exklusiva badrumstjänst Färdigt Badrum tar vi hand om hela processen från början till slut – allt till ett fast pris. Med vårt Färdigt badrum gör vi din dröm om ett nytt badrum till verklighet utan krångel och bekymmer. Vi stöder dig genom hela resan och tar hand om alla aspekter av renoveringen.

 

Vad ingår?

 

Planering och konsultation: Vi börjar med att förstå dina önskemål och behov genom en personlig konsultation hos dig. Tillsammans diskuterar vi alternativ och skapar skräddarsydda lösningar som passar just dig. För dig som önskar slippa alla val har vi tagit fram tre färdiga koncept till fasta priser. Newmansbadrummet Standard, Premium och Deluxe. För mer info av dessa koncept kontakta Elisabeth, elisabeth.ahlberg@newmansvvs.se

Visualisering: Vi tar din vision och omsätter den till verklighet med hjälp av detaljerade 3D-visualiseringar. På så sätt får du en tydlig bild av det framtida badrummet innan vi ens börjar arbeta.

Fast pris och tidsplan: Vi presenterar en gratis offert med ett fast pris och en klar tidsplan för hela renoveringsprocessen. Inga överraskningar, bara trygghet.

Installation: Vårt erfarna team tar över och genomför renoveringen enligt den fastställda tidsplanen. Du kan luta dig tillbaka och vara trygg med att vi tar hand om allt åt dig.

Kvalitetssäkring och garantier: Vi samarbetar endast med pålitliga leverantörer och ser till att det finns solida garantier för alla produkter. Vi övervakar varje steg för att säkerställa bästa möjliga kvalitet.

Trygghetsgaranti: Din trygghet är vår främsta prioritet. Vi erbjuder en trygghetsgaranti under hela renoveringsprocessen för att ge dig lugn och ro.

 

Kontakta oss

 

Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av att förnya ditt badrum. Vi finns tillgängliga för att svara på dina frågor och ge dig en kostnadsfri offert.

Svedbergs miljöbild.jpeg