Kopiera länk

Fjärrvärme

Vad är fjärrvärme?

Fjärrvärme produceras i en central anläggning och levereras till ditt hus via rör i marken. Det är driftsäkert och kräver väldigt lite underhåll. Det passar alla fastigheter i hela landet, men finns dock inte tillgängligt överallt. Installationskonstanden är låg medan de löpande kostnaderna är att likna med elavtal. 

Vi på MJ:s i Linköping har lång erfarenhet av fjärrvärme-installationer. Vi utför alla typer av fjärrvärmearbeten - från små värmeväxlare i småhus till stora installationer i fastigheter och industrier.

Med vårt professionella team och kvalitetsprodukter kan vi skräddarsy en fjärrvärmeinstallation som passar dina behov och förvandlar ditt boende till en oas av komfort och effektivitet.

Fjärrvärmeinstallation

Med fjärrvärmeinstallation från oss får du tillgång till en bekväm och pålitlig värmekälla som levereras direkt till din fastighet. Vi tar hand om hela installationsprocessen, från planering till driftsättning, så att du kan känna dig trygg i att din värmelösning är i professionella händer.

Vi utför bland annat:

Installation av villaväxlare: Denna typ av installation utför vi i regel under endast en dag, med vissa undantag. Vi har över 20 års erfarenhet på området med certifierade montörer. Du får utöver bortforsling och installation även en genomgång av av den nya värmeväxlaren. Vi samarbetar med Cetetherm som levererar villavärmeväxlar till oss som vi installerar i mindre hushåll.

Konvertering från direktverkande el till vattenburet värmesystem: Vi arbetar även med konverteringar. Denna installation tar runt 1-2 veckor beroende på antal radiatorer och komplexitet. Vid denna typ av installation demonteras de befintliga elradiatorerna och det är ofta möjligt att dölja de gamla hålen med den nya radiatorn. Vi lägger sedan nya rör och placerar de nya radiatorerna utefter era önskemål, så länge tekniken tillåter. Sedan installeras den nya värmeväxlaren och värmesystemet fylls och luftas av. Självklart får ni även en genomgång av hur det nya systemet fungerar.

Vi strävar alltid efter att använda den senaste teknologin och de mest effektiva metoderna för att säkerställa att din fjärrvärmeinstallation är både miljövänlig och kostnadseffektiv. Genom att välja fjärrvärme från oss kan du minska din klimatpåverkan samtidigt som du njuter av en bekväm inomhusmiljö året runt.

Kontakta MJ:s idag!

Oavsett om du planerar att installera fjärrvärme i ditt nya hem eller uppgradera din befintliga värmelösning, är vi här för att hjälpa till. Kontakta oss idag för att ta nästa steg mot en mer hållbar och bekväm framtid med fjärrvärmeinstallation från oss.

Skärmavbild 2024-04-03 kl. 15.50.38.png