Kopiera länk

Om oss

MJ Fjärrvärme & VVS AB grundades år 2001 som ett mångsidigt tjänsteföretag som specialiserat sig inom områdena fjärrvärme, VVS, el och fastighetsservice. Grundarna hade omfattande erfarenhet av svetsning inom fjärrvärmebranschen vid företagets start, vilket naturligt gjorde det till huvudfokus för verksamheten. Även om VVS-arbeten utfördes, var de inte lika vanligt förekommande under de första 10 åren. Det var denna betoning på fjärrvärmearbeten som gav bolaget dess namn, MJ Fjärrvärme & VVS AB.

Vår historia

Vår resa började med att MJ's säkrade det prestigefyllda RAM-avtalet med Tekniska Verken år 2001, och blev omedelbart en ledande aktör inom installation av värmeväxlare i Linköping under kommande tio år. Det var denna period som konsoliderade MJ's position som en betrodd och pålitlig partner inom fjärrvärme i regionen.

År 2005 utökades vår verksamhet genom ett nytt RAM-avtal med MSE, Mjölby Svartå Energibolag, vilket ledde till en ökning av vår personalstyrka för att möta de ökade kraven på arbetskraft. Vi utmärkte oss genom att inte bara byta värmeväxlare utan också genom att konvertera värmesystem till vattenburet värmesystem, vilket visade vår tekniska mångsidighet och expertis.

Fokus på kvalitet och miljö

MJ's ständiga strävan efter kvalitet och miljöhänsyn ledde till vår certifiering enligt ISO 9001 för Kvalitet och ISO 14001 för Miljö år 2005. Våra karakteristiska blå servicebilar blev en symbol för vår närvaro och professionalism i Linköping.

Utvidgning av tjänsteutbudet

Under de senaste åren har MJ's målmedvetet breddat sitt tjänsteutbud för att inte enbart associeras med fjärrvärme. Vår kompetens sträcker sig nu över en rad olika områden, inklusive el- och fastighetstjänster. Genom att säkra RAM-avtal med betydande aktörer som Stångåstaden, Fortifikationsverket, Lejonfastigheter och Akademiska Hus, har vi etablerat oss som en pålitlig och mångsidig partner för ett brett spektrum av projekt och uppdrag.

MJ's fortsätter att vara drivande och innovativ inom vår bransch. Våra senaste prestationer inkluderar utmärkelsen som årets Gasell av Dagens Industri år 2016 och nyligen förnyade RAM-avtal med viktiga aktörer som Riksbyggen och Kinda och Åtvidabergs kommuner. Vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa tjänster och skapa värde för våra kunder och samarbetspartners.

Välj MJ's för expertis, kvalitet och mångsidighet

Med över två decenniers erfarenhet och en bevisad track record av framgångar, är MJ's det självklara valet för alla dina behov inom fjärrvärme, VVS, el och fastighetsservice i Linköping och dess omgivningar. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina mål och visioner.

Skärmavbild 2024-04-02 kl. 11.19.38.png