Kopiera länk

El

Elektriker för privatperson och företag

Vi på MJ:s är specialister på elinstallationer och stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar för både företag och privatpersoner. Vår expertis täcker allt från små reparationer till storskaliga projekt, och vi är redo att möta varje kunds unika behov och utmaningar.

Med ett dedikerat team av kvalificerade elektriker och tekniker kan vi leverera högkvalitativa resultat som överträffar förväntningarna. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive löpande underhåll, akuta åtgärder och ombyggnationer. Vår ambition är att vår personal alltid finns tillgänglig för dig som kund. Vi förstår att varje kund är unik, vilket är varför vi också strävar efter att skapa skräddarsydda lösningar som passar deras specifika behov och önskemål. Från det första konsultationsskedet till genomförandet av projektet och eventuell efterföljande service och underhåll, är vår målsättning att erbjuda en helhetsupplevelse.

Vi ger dig möjligheten att välja oss som totalentreprenör för ditt projekt. Genom att göra det tar vi ansvar för att samordna olika aktörer inom bygg, måleri och liknande områden för att driva projektet från början till slut. Genom våra nära samarbeten med skickliga och pålitliga yrkesgrupper kan vi tillsammans säkerställa att du når det önskade resultatet för ditt projekt.

Fördelar mer regelbunden elservice

Det kommer en mängd fördelar med en regelbunden elservice. Du kan sänka dina energikostnader samtidigt som du också undviker dyra reparationer och tidsödande driftstopp på din fastighet, anläggning eller industri. Våra elektriker kan också säkerställa att du lever upp till lagar och förordningar.

Kontakta MJ:s för en trygg elservice

Med behöriga elektriker, bred kompetens och lång erfarenhet inom el/telearbeten är MJ:s din trygga elinstallatör. Vi hjälper dig gällande rådgivning och finns tillgängliga för att svara på alla dina frågor. Kontakta oss om du behöver hjälp.

Elektriker_privat.jpg