Kopiera länk

Om oss

Om Hovby Rör

År 1989 startades Hovby Rör AB av Bo Kristoffersson.

Sedan början på 2000-talet har företaget expanderat kraftigt. Vi började som ett litet enmansföretag och har idag 30 anställda samt Skaraborgs största badrumsbutik. Företaget har expanderat inom tre olika områden: Traditionellt VVS-arbete mot andra företag, teknisk fastighetsdrift/serviceavtal samt försäljning och installation till privatpersoner där vi med hjälp av vår 1500 kvm stora utställning inriktar oss på badrumsförsäljning, braskaminsförsäljning samt försäljning av värmepumpar mm.

Hovby Rör AB är medlem i Comfortkedjan som är Sveriges största VVS-installationskedja och består av över 130 anslutna företag och mer än 1500 certifierade montörer. Vårt mål är att erbjuda dig som kund en helhetslösning, oavsett om det gäller att bara köpa ett nytt tvättställ, att helrenovera ditt badrum eller att bygga en ny kommersiell fastighet. På köpet får du den trygghet det innebär att anlita en ledande fackmannakedja.

Alla våra montörer är behöriga enligt branschreglerna samt certifierade enligt Säkert Vatten och självklart kan vår serviceavdelning installera allt vi säljer! Läs mer om certifieringar här.