Kopiera länk

Solceller

Nyckelfärdiga solcellslösningar

Holje El erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar för både privatpersoner och företag. Att investera i solenergi är ett klokt val för den miljömedvetne. Vi utför hela arbetet med vår egen personal och är verksamma i södra Sverige. Besök oss gärna på vårt kontor i Olofström för att se en solcellsanläggning i drift. Kontakta oss på 0454-990 00 för att boka en passande tid.

Våra tjänster inkluderar:

  • Projektering och installation: Vi tar hand om hela processen från projektering till installation av solceller och tillhörande system.
  • Kompletta lösningar: Vi erbjuder kompletta lösningar för din solcellsanläggning, anpassade efter dina behov.
  • Administrativ hjälp: Vi hjälper dig med alla nödvändiga handlingar, såsom bygglov, AMP-anmälan och ROT-avdrag.
  • Kundcentrerad planering: Vi diskuterar alltid igenom dina behov och önskemål för att maximera anläggningens lönsamhet.
  • Takinspektion: Vi kontrollerar takets konstruktion och skick för att säkerställa att solceller är en lämplig satsning.
  • Erfarna samarbetspartners: Våra samarbetspartners har lång erfarenhet inom solcellsbranschen, vilket garanterar hög kvalitet och pålitlighet.

 

Holje El är din pålitliga partner för nyckelfärdiga solcellslösningar. Kontakta oss idag för att komma igång med din satsning på hållbar energi.  


Information kring avdrag och investeringsstöd

Samhället har i flera år satsat på gröna värdeord och det har medfört att det finns mycket hjälp att få om du ska installera solceller.  Vet du inte vart du ska börja, så kan du höra av dig till oss.

ROT-avdrag och Grön teknik För solcellsanläggningar finns ett speciellt stöd från Skatteverket som ersätter ROT-avdraget och kallas Grön Teknik. Läs mer på: www.skatteverket.se 

 

Investeringstöd Information om investeringsstöd Läs mer på: www.energimyndigheten.se 

 

Svensk Solenergi (SSE) Läs mer  på : www.svensksolenergi.se 

 

 

 

Acceptera marknadsförings-cookies för att se innehåll