Kopiera länk

Elinstallation

Är du eller din verksamhet i behov av någon typ av elinstallation? Tveka inte att kontakta oss på Holje El, vi har lång erfarenhet på området och finns här från rådgivning till installation och driftsättning.

Vi på Holje El har över 30 års erfarenhet av entreprenadverksamhet och är specialister på att projektera och utföra alla typer av elinstallationer åt bland annat bostäder, industrier, skolor, varuhus, sjukhus och kontorsbyggnader. Vi arbetar också med högspänningsanläggningar, både vid nyproduktion och ombyggnader. Genom åren har vi byggt upp starka och förtroendefulla relationer med både kunder och leverantörer.

Holje El sätter alltid ledande service i centrum. Våra kunder förknippar oss med service i världsklass, något vi är mycket stolta över. Vår serviceverksamhet innefattar inte bara helhetslösningar utan även mindre installationer för kommuner, bostadsföretag, industrier och privatpersoner. Med servicebilar stationerade i Olofström kan vi säkerställa smidiga och effektiva servicearbeten, tack vare att våra bilar alltid är utrustade med nödvändiga tillbehör och verktyg. Det är denna extra omsorg och flexibilitet som våra kunder uppskattar mest.  

Kontakta oss på Holje El

Vi strävar ständigt efter att överträffa våra kunders förväntningar och att erbjuda lösningar som är både hållbara och kostnadseffektiva. Genom vårt engagemang för kvalitet och vår omfattande erfarenhet kan du lita på att Holje El levererar resultat som uppfyller de högsta standarderna. Tveka inte att kontakta oss om du är i behov av någon typ av elinstallation. Vi finns här för allt ifrån rådgivning till installation och garantier.

shutterstock_2215131097.jpg