Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Elbilsladdning

Går du i tankarna om att installera en laddbox till din elbil? Vi hjälper dig med allt från rådgivning till installation. Vi erbjuder marknadens främsta laddboxar och installation sker alltid av en behörig elektriker. Vi utför både installationer till dig som privatperson - eller åt företag/bostadsrättsföreningar. Med lång erfarenhet i branschen kan du känna dig trygg med att arbetet utförs på rätt sätt.

Skräddarsydda installationer - både för dig som privatperson eller för företag

Då det är allt vanligare med elbilsköp har vi valt att erbjuda våra kunder laddstolpar och elbilsladdare till sin elbil. Varje hem och varje elbilsägare är unik. För att säkerställa att din elbil alltid är redo att rulla, är det viktigt att ha en pålitlig billaddare installerad hemma. Därför har vi specialiserat oss på att erbjuda skräddarsydda elbilsladdnings-installationstjänster som är anpassade efter dina specifika behov. Oavsett om du bor i en lägenhet, villa eller har särskilda krav för din elbilsladdare, kan våra certifierade montörer skapa den bästa lösningen för dig.

Är du ett företag eller bostadsrättsförening lyssnar vi gärna på era önskemål. Vi arbetar med större projekt och ser efter era specifika behov. Kontakta oss för att få rådgivning eller om ni vill ha offertförfrågan. Vi erbjuder alltid ett fast pris för produkt och installation.

Erfarna och skickliga montörer

Vi förstår att installationen av elbilsladdning kräver precision och expertis. Våra montörer är inte bara certifierade utan också erfarna inom detta område. De har genomfört många framgångsrika installationer och har en djupgående förståelse för de tekniska aspekterna av elbilsladdare. När du väljer oss, väljer du skickliga och pålitliga experter som kan garantera en säker och effektiv installation. Kontakta oss så ger vi dig tips och råd på både val av laddbox, men också nödvändig kunskap kring vad som funkar för din installation.

Fordonsladdning1.jpg