Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Om Falklöfs El

Välkommen till Falklöfs EL, det lilla familjeföretaget med stora ambitioner och en passion för att skapa nära och långsiktiga relationer med våra kunder. Vi strävar alltid efter att leverera kvalitetsmässigt överlägsna elinstallationer, vare sig det gäller en privatperson eller ett större företag. Vår övertygelse är att varje kund förtjänar det bästa, och vi arbetar dedikerat för att uppfylla deras krav och önskemål med vår professionella expertis.

Vår affärsidé är enkel men kraftfull: att utföra elinstallationer i Örebroregionen inom både entreprenad- och serviceinstallationer. Vi strävar efter att vara kundens förstahandsval genom att erbjuda de mest lämpliga och hållbara lösningarna för deras unika förutsättningar. 

Historien om Falklöfs EL började 1997, när far och son enades om att skapa något särskilt inom elbranschen. Sedan dess har företaget genomgått en imponerande utveckling, och trots att vi nu har cirka 15 montörer anställda, behåller vi fortfarande vår familjära atmosfär och engagemang. Vi tror på sammanhållning och strävar efter att skapa en arbetsmiljö där varje individ känner sig delaktig och bidrar till gemenskapen. Det är inte bara för att alla ska trivas på jobbet, utan också för att skapa en trygghet och tillit som genomsyrar vårt dagliga arbete.

Välj Falklöfs EL för att uppleva den personliga touchen och dedikationen från ett familjeföretag med över två decenniers erfarenhet. Hos oss är varje projekt inte bara en uppgift; det är en möjlighet att bygga en starkare och mer hållbar framtid tillsammans med våra kunder. Falklöfs EL – där kvalitet möter engagemang.

electricity-2403585_1280.jpg