Kopiera länk

Om oss

Om Falkenbergs Rör

Falkenbergs Rör AB tillgodoser marknaden utifrån kundstyrda behov med värme-, ventilations-, och sanitetslösningar samt processrörsinstallationer för livsmedels-, kemi-, bryggeri- och pharmaciaindustrin i hela Sverige.

Till dig som kund kan vi kan givetvis hjälpa dig att installera allt vi säljer. Det är vad vi kallar Installerat & Klart. Vi jobbar med årliga internrevisioner för att ständigt förbättra vår kvalitets-, arbetsmiljö-, och miljöpolicy då vi är certifierade enligt  ISO 9001:2008 samt ISO 14001:2004. Detta för att leverera en så bra tjänst som möjligt till dig som kund hos oss.

Som kund till Falkenbergs Rör AB får du tillgång till våra duktiga medarbetare som arbetar med genomförandet av ditt installationsprojekt/uppdrag.

Vi har kompetens att leverera de flesta tekniska installationer inom industrirör, VS-teknik och ventilation i stora eller små anläggningar samt vid såväl komplexa installationer som mindre serviceuppdrag.  

Vår vision

Att vara den ledande VVS-, och Industrirörsinstallatören i Halland. Allt vi gör skall hålla högsta kvalitet. Därför väljer våra kunder oss i första hand. Vi ska vara en trygg arbetsgivare vilket säkerställer att  personal behålles och framtida resursbehov attraheras.

 

Fakturaadress för leverantörer

Falkenbergs Rör AB (556077-3797)

Fakturor via post:

Falkenbergs Rör AB FE 144 838 73 FRÖSÖN

PDF-faktura via mail:

Vi tar emot mailade PDF-fakturor. Om ni från Ert  affärssystem kan skriva ut era fakturor som PDF-filer  skickar ni dessa till mailadressen nedan. En faktura  per mail. OBS! Skannade PDF:er accepteras ej.  Fakturan skall innehålla FE-adressen enligt ovan. E-postadress: hantverk-se-0144-idf1@pdfinbound.com (observera att det är en etta (1) och inte ett l i adressen) E-postadressen måste stå i Till / To-fältet, ej i CC / kopia – fältet

Krav på fakturainnehåll

Minimum för att en faktura ska godkännas ska minst nedanstående information finnas:

  • Fakturareferens
  • Märkning med: PO ”order-/projektordernummer”
  • Typ av faktura (debet- eller kreditfaktura)
  • Leverantörens namn, adress samt organisationsnummer/ momsredovisningsnummer
  • Fakturanummer
  • Fakturadatum
  • Förfallodatum
  • Totalt fakturabelopp
  • Totalt momsbelopp samt momssats och uppgift om omvänd moms (byggtjänst) avses