Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Om oss

Om Falkenbergs Rör

Falkenbergs Rör AB tillgodoser marknaden utifrån kundstyrda behov med värme-, ventilations-, och sanitetslösningar samt processrörsinstallationer för livsmedels-, kemi-, bryggeri- och pharmaciaindustrin i hela Sverige.

Till dig som kund kan vi kan givetvis hjälpa dig att installera allt vi säljer. Det är vad vi kallar Installerat & Klart. Vi jobbar med årliga internrevisioner för att ständigt förbättra vår kvalitets-, arbetsmiljö-, och miljöpolicy då vi är certifierade enligt  ISO 9001:2008 samt ISO 14001:2004. Detta för att leverera en så bra tjänst som möjligt till dig som kund hos oss.

Som kund till Falkenbergs Rör AB får du tillgång till våra duktiga medarbetare som arbetar med genomförandet av ditt installationsprojekt/uppdrag.

Vi har kompetens att leverera de flesta tekniska installationer inom industrirör, VS-teknik och ventilation i stora eller små anläggningar samt vid såväl komplexa installationer som mindre serviceuppdrag.

Vision

Att vara den ledande VVS-, och Industrirörsinstallatören i Halland. Allt vi gör skall hålla högsta kvalitet. Därför väljer våra kunder oss i första hand. Vi ska vara en trygg arbetsgivare vilket säkerställer att  personal behålles och framtida resursbehov attraheras.

Loading...