Kopiera länk

Om oss

Om Erikssons VVS Shop

Erikssons VVS i Härnösand är ett familjeägt företag i andra generation. Företaget startades av Kurt-Ivan Eriksson 1973 som då kom från Ahlsell där han jobbade som säljare. Företaget vände sig till privatpersoner där Kurt-Ivan kunde erbjuda proffshjälp med det mesta inom VVS branchen. Efter några år kom även hustrun Anita Eriksson in i företaget även hon från Ahlsell. På den tiden bestod utställningen i butiken av ett badkar, en badrumsmöbel och en WC-stol, allt från Gustavsberg. På blandarsidan var det Grohe som gällde.

erikssons - butik.jpg

Comfort-kedjan

År 2000 anställdes företagets första montör vilket gjorde att det även kunde erbjudas hjälp med installation. Några år senare (2003) anslöt vi oss till Comfort-kedjan.

2007 gjorde vi en kort flytt till nya lokaler som låg vägg i vägg med de gamla, detta innebar ett stort lyft då vi kunde visa produkterna i en stor fin utställning. I samband med detta anställdes även ett butiksbiträde. Idag består utställningen av ca 12 st badrumsmöbler.

Sedan sommaren 2010 ägs företaget och drivs av sonen Stefan Eriksson. Kurt-Ivan och Anita finns fortfarande med  kulisserna och är jobbande pensionärer.

Under 2018 byggde vi om butiken enligt ett koncept vi har inom Comfort-kedjan och hade nyinvigning av denna i september.

Vi har vårat stora fokus på Comfort Färdigt Badrum, Installerat och klart samt nybyggnation av villor –  Skidstahus. Vi har även sedan början av 2019 en egen kylmontör som utför installtion av luft/luft värmepumpar. Läs mer om certifieringar här. 

Erikssons VVS Shop består idag av 3 st montörer, 2 st butikssäljare, 1 st på ekonomi samt VD.

Årets Installationsbutik

I september 2016 blev vi vald till årets Installationsbutik inom Comfort-kedjan. 2017 blev vi dessutom nominerade till Årets tillväxtföretag i Härnösand!