Kopiera länk

Om oss

Historia

 Br. Perssons Rör är en betrodd aktör inom VVS-branschen sedan 1932. Ursprungligen etablerat som ett renodlat rörföretag lokaliserat i Gullspång, har vi med tiden utvidgat vår verksamhet till att omfatta en rad olika tjänster, inklusive byggservice och byggvaruförsäljning. Idag är vi etablerade på flera orter och betjänar en bred kundkrets som inkluderar privatpersoner, företag och offentliga verksamheter.

Lokaliseringsorter 

Vi har kontor och huvudlager i Gullspång, samt lager i Mariestad, Lyrestad, Rudskoga och äger sedan år 2000 Moholms Rör. Vårt byggvaruhus, Träbiten, finns i Skagersvik. Med över 40 medarbetare och ett imponerande fordonsflotta är vi väl rustade för att möta våra kunders behov.

Våra tjänster 

Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster, inklusive energioptimering, installation av värmepumpar, badrumsrenoveringar, pumpinstallationer, vattenrening, avloppsservice och mycket mer. Våra erfarna svetsare utför även industriellt arbete och våra mekaniker står redo att hjälpa till med olika behov. På Br. Perssons Byggservice tar våra snickare hand om allt från badrumsrenoveringar till försäkringsskador.

Medlem i Comfort-kedjan 

Som stolt medlem i en av Sveriges största VVS-installationskedjor, Comfort, erbjuder vi branschens bästa varumärken och följer det gemensamma ledningssystemet CLS 2005. Detta system är speciellt utformat för VVS-branschen och bygger på de senaste internationella kvalitets- och miljöstandarderna. Br. Perssons Rör är auktoriserade enligt branschreglerna Säker Vatten, vilket är ett vanligt krav från försäkringsbolag, kommuner och större beställare.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med dina VVS-behov och projekt!

shutterstock_2321540099.jpg