Kopiera länk

Om Lindesbergs VVS/EL

Vi är mer än bara en serviceleverantör. Vårt team av experter står redo att leverera skräddarsydda lösningar inom VVS och el. Med bred kompetens och årtionden av erfarenhet är vi din pålitliga partner för alla dina behov.

Lindesbergs VVS/EL

Vi på Lindesbergs VVS/EL håller till i Lindesberg, men vi anpassar våra tjänster bredare utifrån era behov. Vi har en butik i Lindesberg som innehåller ett stiligt showroom, med en yta på 1000 kvadratmeter där vi kan erbjuda ett stort sortiment med kvalitativa produkter från välkända leverantörer.

Vi har certifierade VVS-montörer enligt "Säkert Vatten", ett branschframtaget regelverk för att du ska känna dig trygg med att våra VVS-montörer utför arbetet säkert och korrekt. Våra elektriker följer elsäkerhetsverkets riktlinjer för tekniska säkerhetsfrågor. Hos oss kan du känna dig trygg och lita på att du får ett arbete som håller hög kvalitet.

Historia

Sedan starten år 2000 har Lindesbergs VVS/EL växt fram ur passion för sitt arbete. Kim Nydén (VD) leder företaget med stolthet, kraft och med en tydlig vision. Vårt team består av runt 30 engagerade montörer och administratörer som tillsammans skapar en oslagbar kombination av teknisk skicklighet och personligt engagemang. Vi strävar alltid efter att säkerställa att dina behov tillgodoses på bästa möjliga sätt. 

Kvalitet & miljö

Vi strävar efter noggrant utförda tjänster och ett miljömedvetet förhållningssätt. Vår överensstämmelse med ISO 9001 och ISO 14001 symboliserar vårt engagemang för högsta standard i kvalitets- och miljöledning. Genom att följa riktlinjer för kvalitet, miljö och arbetsmiljö förser vi dig med toppklassiga tjänster samtidigt som vi värnar om vår planet och vårt team.

Sedan 2008 har vi varit stolta medlemmar i Comfortkedjan, en exklusiv sammanslutning av runt 130 likasinnade företag. Detta går långt bortom att förstärka vår position i branschen; det erbjuder en plattform för unika fördelar såsom pressade priser, samarbete och kunskapsdelning, direkt till din nytta som kund.

Välj Lindesbergs VVS/EL - där varje tekniskt mästerskap möter äkta engagemang. Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner inom VVS och el.

Tre skäl att välja oss

installation.jpg.webp

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss. Vi hjälper dig från rådgivning till installation. Du får också en kostnadsfri offert.