Se ditt lokala utbud

NG Nilsson Rör AB

Sedan starten 1956 har kvalitet varit ledordet i alla våra uppdrag. Idag är vi ca 20 medarbetare med gedigen kompetens inom VS- och ventilation. Vi utför serviceuppdrag såväl som större entreprenader i vårt verksamhetsområde - södra Skåne. Vi är en del av Comfort, Sveriges största multidiciplinära installationskedja. Med certifierade montörer, kunnig personal och kvalitetsprodukter från kända varumärken kan vi hjälpa dig med det mesta inom vatten, värme och ventilation.

Jobba hos oss

Vi söker nya rörmontörer

Vi söker nya rörmontörer till NG Nilsson Rör AB. Vi jobbar med kvalitetsprodukter och arbetar inom både service och entreprenad. Vill du bli en del av vårt team?

Lyckade samarbeten

Här ser ni några av våra större pågående projekt

Vrakbåten - Ystad

Daggkåpan - Ystad

Vikhems torg - Staffanstorp

Lachmanns - Köpingebro

Hitta oss

Välj en plats för att få mer information om butiken:

Inspiration & trender

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Därför ska du välja en vägghängd toalett

Toaletten hamnar ofta lite i skymundan när det kommer till badrumsrenovering. Om installatören inte föreslår en vägghängd toalett är det många som inte ens överväger tanken – förrän badrummet är klart och det är för sent att ändra sig. Här är 3 skäl att välja vägghängt.

Privat
Inspiration & trender

Luktfri med egen app: Här är toaletten du inte trodde fanns

Den är luktfri, rengör med kroppstempererat vatten och smekande varmluft, har sitsvärme – och du kan planera ditt toabesök via en app. Är framtidens toalett redan här?

Privat
Inspiration & trender

Tvättstugan: Från undangömd till hemmets hjärta

Är tvättstugan ett rum du helst undviker att spendera tid i? Då är det dags att tänka om! Comforts inredningsexpert Angelica Lindström tipsar om hur du kan ta tillvara på utrymmet och göra tvättstugan till ett rum du faktiskt vill vara i.

Privat
Inspiration & trender

Välj din stil på badrum – 7 trendiga och klassiska stilar

Har du tröttnat på ditt gamla slitna duschdraperi, noppriga handdukar och fula golv i badrummet? Eller tar badkaret upp alldeles för mycket plats? Här är 7 trendiga och klassiska stilar som passar både stora – och små badrum.

Privat
Inspiration & trender

Nyhet: Snygg och smart duschförvaring

En fulländad duschupplevelse kräver expertis inom såväl design som material och ordning. När det gäller förvaring börjar vi med att lyfta bort alla flaskorna från golvet och upp på väggarna. Där placerar vi dem i snygga förvaringslösningar som rymmer allt – och som döljer mer än de visar. Simsalabim så har du allting nära till hands, i en harmonisk och ordningsam miljö som är skön för ögat och som hjälper dig att slappna av ytterligare. Låt oss presentera våra tre snygga och praktiska förvaringslösningar för duschutrymmet.

Privat
Inspiration & trender

Aura – en badrumsserie det strålar om

Nu utökar Macro Design sortimentet med badrumsserien Aura. Aura är en exklusiv, sofistikerad serie med edge för den trendmedvetne. Med vackra avslut som elegant integreras i möbeln, designade exklusiva tvättställ och lyxiga utdragbara benstativ är den helt unik.