Se ditt lokala utbud

VVS & El Öland

Vi hjälper dig med alla dina VVS och elbehov. Allt från värmepumpar, badrum och avlopp till elbilsladdning och energibesparing. Alla våra montörer är certifierade enligt branschens regelverk vilket gör oss till din trygga installatör. Vi finns på Öland lokaliserade på tre olika filialer i Löttorp, Mörbylånga och Färjestaden. Vi är också en del av Comfortkedjan - en av Sveriges största installationskedjor. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp.

sda

Din VVS och elinstallatör på Öland

Vårt mål är att erbjuda dig professionell service och skräddarsydda lösningar som passar just dina behov och önskemål. Oavsett om det handlar om att installera en energieffektiv värmepump, renovera ditt badrum eller ladda din elbil på ett säkert sätt, så kan du lita på oss för pålitlig och kvalitativ utförande. Vi är stolta över vårt engagemang för kundnöjdhet och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Med vår långa erfarenhet och expertis inom VVS och elinstallationer kan du vara säker på att du får professionell och pålitlig hjälp varje gång du vänder dig till oss.

Just nu

Aktuella erbjudanden

Här hittar du Comforts alla kampanjer och erbjudanden. Boka din produkt och installation redan idag!

Bli en del av oss!

Är du intresserad av någon av våra tjänster? Bli en del av ett sammansvetsat team här på Öland. Hos oss får du chansen att växa och ta ansvar. Vi tror på att investera i våra medarbetare och och ser vikten av utveckling för att du ska kunna nå din fulla potential. Som en del av vårt team kommer du att arbeta i en stimulerande och inkluderande miljö där du får möjlighet att utveckla dina färdigheter och bidra till vår gemensamma framgång. Hos oss är varje individ viktig och vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj! Här ser du våra lediga tjänster.

2 montörer till Mörbylånga VVS

Stanna i din komfortzon ? Njae kanske inte i det här fallet! Just nu söker vi två montörer till Kalmar/Öland

Hitta oss

Välj en plats för att få mer information om butiken: