Se ditt lokala utbud

Knut Svenssons Rör AB

Med certifierade montörer, kunnig personal och kvalitetsprodukter från kända varumärken kan vi hjälpa dig med det mesta inom vatten och värme. Vi är en del av Comfort, Sveriges största badrums- och VVS-installationskedja.

VVS är vår expertis

Vatten, avlopp och ventilation – det är vår expertis! En professionell VVS-installation är avgörande för en bekväm och säker livsmiljö. Vi på Knut Svenssons Rör erbjuder effektiva lösningar inom VVS i Jönköping med omnejd, lösningar som är av hög kvalitet och anpassade efter dina behov.

Din rörmokare i Jönköping med omnejd

Som rörmokare är vi specialister på installation, reparation, underhåll av vatten- och avloppssystem, ventilation och uppvärmning, vilket är en garanti för att du ska få den bästa tänkbara servicen! Hos oss arbetar certifierade rörmokare med de senaste tekniska kunskaperna och verktygen för att lösa dina problem inom VVS. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster åt såväl företag som privatpersoner som är i behov av en professionell och pålitlig rörmokare i Jönköping med omnejd.

Vi installerar högkvalitativa värmepumpar i Jönköping med omnejd

Värmepumpar är en energieffektiv lösning för att värma upp ditt hem eller kontor. Genom att samla in energi från luften utomhus och föra över den till din fastighet krävs det mindre energi från andra källor för att hålla det varmt. På så sätt kan du göra märkbara besparingar på dina elräkningar och samtidigt bidra till en mer hållbar framtid. Värmepumpar är också lättanvända och kräver inte mycket underhåll. Med smart teknik reglerar den automatiskt temperaturen i ditt hus för att säkerställa en behaglig inomhusmiljö. Som experter på VVS kan vi erbjuda trygga installationer av högkvalitativa värmepumpar åt såväl företag som privatpersoner i Jönköping med omnejd.

Fjärrvärme

En annan effektiv och miljövänlig lösning för uppvärmning är fjärrvärme, som genererar värme genom en central anläggning till din fastighet. Med fjärrvärme kan du vara säker på att du får ett stabilt och jämnt inomhusklimat oavsett väderförhållanden. Med vår breda kompetens inom VVS ser vi till att du får en effektiv installation av fjärrvärme i Jönköping med omnejd.

Våra tjänster

Se filmen om när vi installerade ett väderoptimerat system med tryckstyrda pumpar.

Acceptera marknadsförings-cookies för att se innehåll

Tips & råd

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Därför ska du välja en vägghängd toalett

Toaletten hamnar ofta lite i skymundan när det kommer till badrumsrenovering. Om installatören inte föreslår en vägghängd toalett är det många som inte ens överväger tanken – förrän badrummet är klart och det är för sent att ändra sig. Här är 3 skäl att välja vägghängt.

Tips & Råd

Välja rätt blandare

Genom att byta ut din gamla tvättställsblandare kan du sänka både energikostnaderna och ge ditt badrum ett litet och personligt lyft. Här är 8 saker som är särskilt bra att tänka på när du väljer ny blandare till badrummet.

Privat
Tips & Råd

Varför välja en väggnära golvbrunn?

Behöver du bry dig om avloppet? En golvbrunn kan absolut lyfta din framtida badrumsupplevelse. Här förklarar vi närmre!

Privat
Tips & Råd

10 växter som gör badrummet mer levande

Har du svårt att få växterna att överleva i badrummet? Då kan du testa någon av dessa 10 växter som trivs även på de mörkaste platser.

Privat
Tips & Råd

Så barnsäkrar du badrummet i 13 steg

Om det är någonstans våra barn ska kunna känna sig trygga så är det hemma. Ändå sker de flesta olyckor med småbarn just i det egna hemmet, och ofta i badrummet. Här är 13 saker att tänka på för att ditt badrum ska vara barnsäkrat.

Privat
Tips & Råd

Därför ska du inte lämna diskmaskinen på när du går hemifrån

Brukar du sätta igång diskmaskinen eller tvättmaskinen innan du går till jobbet? Visst är det praktiskt att låta maskinerna sköta sitt när man är borta och komma hem till en ren tvätt eller disk. Men det är inte riskfritt – läckage från hushållsmaskiner är en av de vanligaste orsakerna till vattenskador.

Hitta oss

Knut Svenssons Rör

Välj en plats för att få mer information om butiken: