Se ditt lokala utbud

Curt Petterssons Värme AB

Med certifierade montörer, kunnig personal och kvalitetsprodukter från kända varumärken kan vi hjälpa dig med det mesta inom vatten och värme. Vi är en del av Comfort, Sveriges största badrums- och VVS-installationskedja.

Våra tjänster

Butik – inspiration, information och de bästa produkterna

Kom gärna förbi vår butik och få inspiration för hur ditt badrum kan se ut. Här finns även det mesta inom VVS: Köks- och badrumsblandare, badrumsmöbler, duschar, toalettstolar, värmepumpar ... Vi installerar såklart allt vi säljer! Läs mer om vår installationstjänst Installerat & Klart. Välkommen till vår butik!

Just nu

Comfort kampanjer

Här hittar du Comforts alla aktuella kampanjer och erbjudanden.

Tips & råd

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Därför ska du välja en vägghängd toalett

Toaletten hamnar ofta lite i skymundan när det kommer till badrumsrenovering. Om installatören inte föreslår en vägghängd toalett är det många som inte ens överväger tanken – förrän badrummet är klart och det är för sent att ändra sig. Här är 3 skäl att välja vägghängt.

Tips & Råd

Välja rätt blandare

Genom att byta ut din gamla tvättställsblandare kan du sänka både energikostnaderna och ge ditt badrum ett litet och personligt lyft. Här är 8 saker som är särskilt bra att tänka på när du väljer ny blandare till badrummet.

Jobba hos oss

Spontanansökan

Vi söker alltid efter duktiga medarbetare, tror du att skulle passa in hos oss är du välkommen att skicka en spontanansökan.

Kontaktpersoner

Hitta oss

Curt Petterssons Värme AB

Välj en plats för att få mer information om butiken: