C. Petterssons Värme AB

Med certifierade montörer, kunnig personal och kvalitetsprodukter från kända varumärken kan vi hjälpa dig med det mesta inom vatten och värme. Vi är en del av Comfort, Sveriges största badrums- och VVS-installationskedja.

Våra tjänster

Butik – inspiration, information och de bästa produkterna

Kom gärna förbi vår butik och få inspiration för hur ditt badrum kan se ut.

Här finns även det mesta inom VVS: Köks- och badrumsblandare, badrumsmöbler, duschar, toalettstolar, värmepumpar ...

Vi installerar såklart allt vi säljer!

Läs mer om vår installationstjänst Installerat & Klart.

Välkommen till vår butik!

Just nu

Comfort kampanjer

Här hittar du Comforts alla aktuella kampanjer och erbjudanden.

Inspiration och trender

  • Inspiration & trender

Upptäck Havens Serie H2 i Smoked Oak

Välkommen till en värld av lyx och funktionalitet med Havens Serie H2 i Smoked Oak. Denna exklusiva serie badrumsmöbler kombinerar tidlös elegans med praktisk design, vilket gör den till det perfekta valet för ditt moderna badrum. Haven lanserar även en nyhet: Haven H2 med lösningar för tvättstuga, här med exklusiva och praktiska "pocketdoors" för att elegant kunna dölja tvättmaskin och skapa användbar förvaring.

  • Inspiration & trender

Lyft ditt badrum och kök till nästa nivå med Oras blandare

Ditt hem är din oas, där du kan koppla av och spendera tid med dina nära och kära. En vacker och tilltalande miljö är inte bara en fröjd för ögat, utan ökar även trivseln hemma på alla plan och gör vardagen smidigare. Ett fräscht och välfungerande kök och badrum lyfter ditt hem till nya höjder. Oras har sedan 1945 designat blandare för en perfekt och modern upplevelse av vatten, anpassad för just ditt unika hem, för både badrum och kök. Med Oras produkter får du kvalitet, användarvänlighet och säkerhet – utan att kompromissa med en snygg och stilren design.

  • Inspiration & trender

Litet badrum? Här kommer lite smarta knep från INR!

Har du ett litet badrum och undrar hur du kan utnyttja varje centimeter på bästa sätt? Här kommer några smarta knep från INR som hjälper dig att skapa ett funktionellt och stilrent badrum, oavsett storlek. Genom att optimera utrymmet med praktiska förvaringslösningar, använda harmoniska färger och material, samt satsa på effektiv belysning och speglar, kan du förvandla även det minsta badrummet till en oas av lugn och rymd. Med hjälp av intelligenta och estetiska duschlösningar kan få ut det mesta av ditt kompakta badrum.

Jobba hos oss

Värmepumpstekniker

Vi söker dig som kan installera, göra service, felsöka och reparera värmepumpar.

VVS-montör

Vi söker dig som är teknisk problemlösare och kan arbeta med allt från mindre servicejobb till badrumsprojekt!

Spontanansökan

Vi söker alltid efter duktiga medarbetare, tror du att skulle passa in hos oss är du välkommen att skicka en spontanansökan.

Kontaktpersoner

Hitta oss

Curt Petterssons Värme AB

Välj en plats för att få mer information om butiken: