Se ditt lokala utbud

Curt Petterssons Värme AB

Med certifierade montörer, kunnig personal och kvalitetsprodukter från kända varumärken kan vi hjälpa dig med det mesta inom vatten och värme. Vi är en del av Comfort, Sveriges största badrums- och VVS-installationskedja.

Vi installerar den här!

Brukar du sjunga i duschen? Då kommer du att göra det ännu mer när du njuter av att du gjort ett riktigt kap. För vad sägs om Tapwells lyxiga takduschset TVM 7200  för endast 7445 kr, allt installerat och klart!

Vi installerar den här!

Räntorna är höga, elpriset likaså, till och med vattnet är dyrt. Vad att göra? Jo, slå till på en Damixa Space, en elegant kran som ger dig lägre vatten- och energiförbrukning.Just nu, endast 2945 kr inklusive installation.

Ifö Badstudio Vårkampanj

Just nu pågår IFÖ:s vårkampanj med minst 20% rabatt på hela badrumssortimentet. För hela sortimentet kika gärna in på IFÖ:s hemsida.

Våra tjänster

Butik – inspiration, information och de bästa produkterna

Kom gärna förbi vår butik och få inspiration för hur ditt badrum kan se ut. Här finns även det mesta inom VVS: Köks- och badrumsblandare, badrumsmöbler, duschar, toalettstolar, värmepumpar ... Vi installerar såklart allt vi säljer! Läs mer om vår installationstjänst Installerat & Klart. Välkommen till vår butik!

Just nu

Comfort kampanjer

Här hittar du Comforts alla aktuella kampanjer och erbjudanden.

Tips & råd

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Därför ska du välja en vägghängd toalett

Toaletten hamnar ofta lite i skymundan när det kommer till badrumsrenovering. Om installatören inte föreslår en vägghängd toalett är det många som inte ens överväger tanken – förrän badrummet är klart och det är för sent att ändra sig. Här är 3 skäl att välja vägghängt.

Tips & Råd

Välja rätt blandare

Genom att byta ut din gamla tvättställsblandare kan du sänka både energikostnaderna och ge ditt badrum ett litet och personligt lyft. Här är 8 saker som är särskilt bra att tänka på när du väljer ny blandare till badrummet.

Jobba hos oss

Spontanansökan

Vi söker alltid efter duktiga medarbetare, tror du att skulle passa in hos oss är du välkommen att skicka en spontanansökan.

Kontaktpersoner

Hitta oss

Curt Petterssons Värme AB

Välj en plats för att få mer information om butiken: