Se ditt lokala utbud

Comfort i Limhamn

Med certifierade montörer, kunnig personal och kvalitetsprodukter från kända varumärken kan vi hjälpa dig med det mesta inom vatten och värme. Vi är en del av Comfort, Sveriges största badrums- och VVS-installationskedja.

Just nu

Aktuella erbjudanden

Här hittar du alla Comforts kampanjer och erbjudanden.

Tips & råd

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Eleganta väggnära golvbrunnar lyfter badrumsupplevelsen

Tidigare sågs golvbrunnen mest som en ren nödvändighet; nu har den fått plats som en del av inredningen. Höj standarden på badrummet med en designgolvbrunn från leverantören Purus.

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Trendspaning: Tre säkra kort för morgondagens badrumsinredning från Cersaie 2023

I år firade den erkända mässan med fokus på kakel och badrumsinteriör i italienska Bologna 40 år. Vi bad Niklas Jönsson från Purus exportteam, med bred erfarenhet av att hjälpa europeiska badrumsbyggare hitta rätt VVS-systemlösningar, att summera intrycken efter sitt besök på Cersaie.

Privat
Tips & Råd

Förläng livet!

Med bättre vatten förlänger du livslängden inte bara på dig själv utan alla prylar du har i huset.

Privat
Reportage & guider
Tips & Råd

Hantering av översvämningar

Just nu är översvämningar vanliga runt om i Sverige. Och den nuvarande situationen med de extra vattenmängderna innebär att många bostads- och stugägare måste förbereda sig för en betydande ökad risk för vattenskador, som i många fall skulle kunna minimeras genom snabba åtgärder.

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Därför ska du välja en vägghängd toalett

Toaletten hamnar ofta lite i skymundan när det kommer till badrumsrenovering. Om installatören inte föreslår en vägghängd toalett är det många som inte ens överväger tanken – förrän badrummet är klart och det är för sent att ändra sig. Här är 3 skäl att välja vägghängt.

Tips & Råd

Välja rätt blandare

Genom att byta ut din gamla tvättställsblandare kan du sänka både energikostnaderna och ge ditt badrum ett litet och personligt lyft. Här är 8 saker som är särskilt bra att tänka på när du väljer ny blandare till badrummet.

Ett nytänkande företag med allt i ett

CN Gruppen har sitt säte i Malmö & Bad & Energi i Limhamn, med en välsorterad badrumsbutik ”Comfort I Limhamn” på Linnégatan 36 i Limhamn. Vi har idag lite drygt 30 medarbetare, det är dels kunnig butikspersonal, duktiga VVS Montörer, Målare & Plattsättare. Samtliga medarbetare är utbildade och har ett trevligt bemötande, Ett väl utfört arbete, leveranssäkerhet och hög kundnöjdhet är viktigt för oss. Därför gör vi alltid vårt yttersta för att du som kund ska få en förstklassig upplevelse oavsett vilken av våra tjänster du är i behov av. Nedan finner ni en lista över våra tjänsteutbud

Våra tjänster

Jobba hos oss

Vi söker en rörmontör

Vi söker dig som vill arbeta i en flexibel organisation med varierande arbetsuppgifter som tillexempel badrumsrenoveringar och serviceuppdrag.

För mer information, kontakta Joel Ek, joel@cn-gruppen.se. Din ansökan skickar du till joel@cn-gruppen.se.

Rörmontör

Det är ett måste att du har branchcertifikat och körkort samt önskvärt att du har Säker-Vatten-behörighet.

Hitta oss

Välj en plats för att få mer information om butiken: