Se ditt lokala utbud

Comfort i Limhamn

N.G. Nilssons Rör startade redan 1956 och ombildades till aktiebolag 1970. Ägare till butikerna i Sjöbo och Limhamn är Nils-Åke Persson. Butiken i Limhamn förvärvade vi redan 1993. Vi har idag lite drygt 20 medarbetare på våra två orter. Det är dels kunnig butikspersonal samt duktiga VVS-montörer. Vi arbetar idag med alla typer av kunder från konsumenter till professionella beställare. Vi är också medlem branschförbundet VVS-Installatörerna, www.vvsi.se

Våra tjänster

Tips& råd

Tips & Råd

Välja rätt blandare

Genom att byta ut din gamla tvättställsblandare kan du sänka både energikostnaderna och ge ditt badrum ett litet och personligt lyft. Här är 8 saker som är särskilt bra att tänka på när du väljer ny blandare till badrummet.

Privat
Tips & Råd

Varför välja en väggnära golvbrunn?

Behöver du bry dig om avloppet? En golvbrunn kan absolut lyfta din framtida badrumsupplevelse. Här förklarar vi närmre!

Privat
Tips & Råd

10 växter som gör badrummet mer levande

Har du svårt att få växterna att överleva i badrummet? Då kan du testa någon av dessa 10 växter som trivs även på de mörkaste platser.

Privat
Tips & Råd

Så barnsäkrar du badrummet i 13 steg

Om det är någonstans våra barn ska kunna känna sig trygga så är det hemma. Ändå sker de flesta olyckor med småbarn just i det egna hemmet, och ofta i badrummet. Här är 13 saker att tänka på för att ditt badrum ska vara barnsäkrat.

Privat
Tips & Råd

Därför ska du inte lämna diskmaskinen på när du går hemifrån

Brukar du sätta igång diskmaskinen eller tvättmaskinen innan du går till jobbet? Visst är det praktiskt att låta maskinerna sköta sitt när man är borta och komma hem till en ren tvätt eller disk. Men det är inte riskfritt – läckage från hushållsmaskiner är en av de vanligaste orsakerna till vattenskador.

Privat
Tips & Råd

Tänk på det här när du väljer WC-stol

Toaletten hemma används otaliga gånger i veckan och har ofta gått i arv från tidigare ägare. Att byta ut en gammal WC-stol kan med andra ord vara ett effektivt sätt att fräscha upp hela badrummet. När du ska välja en ny WC-stol finns några saker du bör tänka på.

Jobba hos oss

Vi söker en rörmontör

Vi söker dig som vill arbeta i en flexibel organisation med varierande arbetsuppgifter som tillexempel badrumsrenoveringar och serviceuppdrag.

För mer information, kontakta Nils-Åke Persson 070-337 67 71, nilsake.comfort@sjobo.nu. Din ansökan skickar du till nilsake.comfort@sjobo.nu.

Rörmontör

Det är ett måste att du har branchcertifikat och körkort samt önskvärt att du har Säker-Vatten-behörighet.

Hitta oss

Välj en plats för att få mer information om butiken:

Loading...