Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Tjänster

Värmepumpar

Är du i behov av en ny värmepump? Eller behöver du serva din befintliga? Vattenhuset i Borlänge har lång erfarenhet av värmepumpar och med oss kan du känna dig trygg att arbetet utförs på ett korrekt sätt. Tveka inte att kontakta oss - så hjälper vi dig med allt från installation, reparation och underhåll.

Välj rätt värmepump

Att välja rätt värmepump är avgörande för att optimera uppvärmningen av din fastighet samtidigt som du minskar dina kostnader. Vi följer med dig genom hela processen, från rådgivning till installation, för att säkerställa att du får en värmepump som är perfekt anpassad för din fastighet. Genom att utvinna värme från naturen hjälper vi dig att betydligt minska dina uppvärmningskostnader, vilket kan vara mer än du kanske tror.

Värmepumpar är även kända för sin imponerande livslängd, vilket gör dem till en lönsam investering för framtiden. Vi erbjuder expertis inom flera olika typer av värmepumpar och kan hjälpa dig att välja den som bäst passar dina behov. Oavsett om du är intresserad av luft-vatten, bergvärme eller någon annan typ av värmepump, är vi här för att skapa en skräddarsydd lösning som uppfyller dina förväntningar och är anpassad för din fastighet.

Vi samarbetar med pålitliga leverantörer som erbjuder kvalitativa produkter och schyssta garantier. Med vårt engagemang och expertis strävar vi efter att ge dig en pålitlig och effektiv värmelösning som kommer att gynna din fastighet på lång sikt.

Corren annons Mitsubishi.png

Värmepumpsservice

Vi erbjuder omfattande tjänster för din värmepump, inklusive installation, reparation och regelbunden service. Om du planerar att installera en helt ny värmepump, är du välkommen att kontakta oss för expertrådgivning och vägledning för att säkerställa att valet passar dina specifika behov. Vi är dedikerade att anpassa lösningen för att optimera din fastighets uppvärmning.

Våra tjänster inkluderar också felsökning och reparation av befintliga värmepumpar. Om du stöter på problem med din nuvarande installation är våra kunniga tekniker här för att identifiera och åtgärda eventuella fel, vilket säkerställer att din värmepump fungerar effektivt och pålitligt.

För att säkerställa långvarig prestanda och energieffektivitet rekommenderar vi regelbunden service av din värmepump. Genom att boka en service kan vi inte bara säkerställa optimal drift utan också minimera driftkostnaderna och förlänga livslängden på din värmepump. Vi är här för att stödja dig genom hela processen och säkerställa att din värmepump lever upp till dina förväntningar.

Kontakta oss för offert och rådgivning

Om du är intresserad av någon av våra värmepumpstjänster är du välkommen att kontakta oss. Du får hjälp med rådgivning anpassat efter just ditt behov, samt en kostnadsfri offert.