Kopiera länk

Tjänster

Entreprenad

Vår väletablerade och moderna maskinpark är en kärnkomponent i vår verksamhet. Vi använder avancerade borrmaskiner av typen Nemek 407, vilka är kända för sin effektivitet och pålitlighet, samt Atlas kompressorer. Därav kan vi säkerställa optimala arbetsförhållanden och levererar högkvalitativa resultat.

kontaktruta Per - entreprenad.jpg Vår väletablerade och moderna maskinpark är en kärnkomponent i vår verksamhet. Vi använder avancerade borrmaskiner av typen Nemek 407, vilka är kända för sin effektivitet och pålitlighet, samt Atlas kompressorer. Därav kan vi säkerställa optimala arbetsförhållanden och levererar högkvalitativa resultat.

Vi specialiserar oss på borrning inom dimensionen foderrör 128-323 mm, och vår expertis sträcker sig över olika branscher och projekt. Detta gör oss till en pålitlig partner för att möta olika behov och krav.

Som medlemmar i Borrföretagen och Comfortkedjan har vi etablerat starka samarbeten och deltar aktivt i nätverk som främjar kunskapsutbyte och branschinnovation. Detta gör att vi alltid är i framkant när det gäller branschstandarder och bästa praxis.

Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och hålla en hög standard i våra tjänster. Genom att kombinera teknisk kompetens och branschpartnerskap är vi stolta över att erbjuda helhetslösningar som motsvarar och överträffar de högsta standarderna inom borrning och relaterade tjänster.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss, om du har frågor eller vill ha en offert.