Kopiera länk

Rörmokare

Behöver du professionell hjälp med VVS-arbeten? Våra erfarna och Säker Vatten-certifierade rörmokare erbjuder högkvalitativ service med skräddarsydda lösningar för dina behov. Kontakta oss idag för en problemfri VVS-lösning!

Letar du efter pålitlig hjälp med VVS-arbeten? 

Våra erfarna och certifierade rörmokare är redo att ta hand om alla dina behov och erbjuda högkvalitativ service. Vi finns i Tranås och Landsbro, men hjälper dig som bor i närområdet.

Erfarenhet och expertis

Vi är stolta över våra montörers omfattande erfarenhet och branschkunskap. Varje arbetsmoment utförs med precision och professionalism. Våra rörmokare är Säker Vatten-certifierade, vilket garanterar hög standard inom VVS-branschen. Vi samarbetar också med pålitliga leverantörer för att säkerställa produkternas kvalitet.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi hjälper till med allt ifrån installation av värmepumpar, rördragningar och radiatorer. Vi utför även reparationer av befintliga VVS-system, om du exempelvis behöver hjälp med ett läckande rör eller trasigt avloppssystem.

Att underhålla befintliga system är också av stor vikt för att undvika stora kostnader och problem i framtiden. Detta kan också förlänga livstiden på dina befintliga produkter. Vi utför regelbunden service av dina VVS-system samt värmepump. Det kan även inkludera spolning av avlopp. Vi utför också felsökningar för att kunna åtgärda problem.

Vi hjälper dig såklart också med mindre installationer och byten av produkter. Du kanske är i behov av en ny WC? Eller har din kökskran kanske gjort sitt? Med vårt koncept installerat och klart installerar vi din nya produkt till ett fast pris. Vi hjälper också till med badrumsrenoveringar.

Vi lyssnar på dina behov

Vår målsättning är att göra ditt liv enklare och bekvämare med skräddarsydda lösningar. Vi förstår dina önskemål och behov noggrant för att skapa anpassade lösningar.

Varför välja oss?

  • Dedikerade och erfarna rörmokare
  • Säker Vatten-certifierade
  • Pålitliga leverantörer för högkvalitativa produkter
  • Skräddarsydda lösningar för personliga behov

Kontakta oss idag:

Behöver du hjälp med VVS-arbeten? Tveka inte att kontakta oss på Tranås Rörservice/Landsbro Rör. Våra erfarna VVS-tekniker är redo att erbjuda en problemfri och effektiv lösning från rådgivning till installation och garantier.

FM Mattsson_Anders Nord Studio_Bathroom_view3_a05-medium.jpg