Kopiera länk

Färdigt Badrum

Letar du efter pålitlig badrumsrenovering i Tranås eller Landsbro? Få en smidig och bekymmersfri resa med vår exklusiva tjänst, Färdigt Badrum. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Vill du förnya ditt badrum?

Behöver du en badrumsrenovering i Tranås eller Landsbro? Med Färdigt Badrum tar vi hand om hela processen från start till mål till ett fast pris. Vår erfarna personal skräddarsyr lösningar som passar just dina behov och önskemål.

Vi förvandlar din vision till verklighet genom detaljerade 3D-visualiseringar, så att du kan få en klar bild av ditt kommande badrum innan renoveringen börjar. Med en kostnadsfri offert presenterar vi ett fast pris och en tydlig tidplan för hela processen, vilket ger dig trygghet utan överraskningar.

Hur mycket en badrumsrenovering kostar är svårt att svara på. Flera faktorer påverkar slutpriset, såsom mängden underarbete, rivning och val av produkter. Därav gör vi ett hembesök för att räkna in alla delar i just din process. Efter det tar vi fram en kostnadsfri offert.

Detta ingår i din badrumsrenovering:

  • Planering och hembesök
  • 3D-ritning av ditt nya badrum 
  • Fast pris och tidsplan
  • Installation
  • Garantier och kontroll

Som pålitlig partner samarbetar vi enbart med kvalitetsleverantörer och säkerställer schyssta garantier för alla produkter. Vi tar kontroll över varje steg för att säkerställa högsta kvalitet och din fulla tillfredsställelse.

Kontakta oss på Tranås Rörservice eller Landsbro Rör

Tveka inte att kontakta oss om du går i renoveringstankar. Vi hjälper till från idé till verklighet. Kontakta oss för din kostnadsfria offert.