Kopiera länk

Värmepumpar

Vi installerar din värmepump!

Är det dags att uppgradera din uppvärmningslösning till något mer effektivt och miljövänligt? Värmepumpar är det smarta valet för att skapa en behaglig inomhusmiljö samtidigt som du sparar pengar och minskar din miljöpåverkan. En av de största energikostnaderna för villaägaren är uppvärmning och varmvatten. Därför är valet av värmekälla en viktigt. Vi på Tranås Rörservice och Landsbro Rör hjälper till med ditt val av en ny värmepump, vi är med dig hela vägen.

Varför välja en värmepump?

  • Låga driftskostnader: Med sin höga effektivitet kan värmepumpar minska dina energikostnader avsevärt, vilket innebär besparingar för dig och din plånbok.
  • Miljövänliga alternativ: Genom att övergå till en värmepump minskar du din koldioxidutsläpp, eftersom värmepumpar utnyttjar naturliga energikällor som luft, vatten eller mark.
  • Året runt-komfort: En värmepump är inte bara en värme- utan även en kylkälla. Den kan ge dig en jämn och behaglig inomhusmiljö oavsett väder, året runt.

Välj den rätta värmepumpen för dina behov

Att välja rätt värmepump är viktigt för att få ut maximal nytta. Vi erbjuder ett brett utbud av värmepumpar och vår expertis kan hjälpa dig att hitta den som passar bäst för ditt hem och dina behov. Vi hjälper till med allt från borrning till att koppla el så att anläggningen blir funktionell.

  • Bergvärmepump: Perfekt för större hushåll med hög energiförbrukning, denna pump hämtar värme från djupa hål i berget och kan minska dina uppvärmningskostnader markant.
  • Jordvärmepump: En kostnadseffektiv lösning för mindre tomter, denna pump installeras grunt i marken och är idealisk för de som inte vill borra djupt.
  • Luft-vattenvärmepump: Genom att utnyttja energin från utomhusluften kan denna pump minska ditt hus värmebehov med upp till 60 procent, perfekt för de som inte vill borra i marken.
  • Luft-luftvärmepump: Mångsidig och kostnadseffektiv, denna pump hämtar energi från utomhusluften för att värma upp inomhusluften direkt, och fungerar även som en kylare på sommaren.
  • Frånluftvärmepump: Denna pump återvinner värme från ventilationsluften och kan erbjuda både värme, varmvatten och ventilation, särskilt passande för mindre, nyare hus.

Kontakta oss för offert

Vi är din pålitliga partner när det gäller värmepumpar. Med högkvalitativa produkter och expertrådgivning kan vi säkerställa att du får den bästa lösningen för ditt hem. Vi hjälper dig med allt från rådgivning till demontering, installation och garantier. Vi har filialer i Tranås och Landsbro och arbetar även runt om orterna, så tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Låt oss tillsammans skapa en mer hållbar och kostnadseffektiv uppvärmning. Kontakta oss idag för att börja din resa mot en mer bekväm och miljövänlig bostad med en värmepump!

NIBE_S1255_Tvättstuga (1).jpg