Kopiera länk

Kyla

Kylinstallation och reparation

Vi är experter inom installation och underhåll av kylanläggningar och värmepumpssystem som täcker en bred skala av behov. Som auktoriserade och certifierade experter inom kylteknik har vi stolta och skickliga kylmontörer som säkerställer att våra installationer uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.

Installation av kylsystem

Vi specialiserar oss på kylinstallationer och erbjuder skräddarsydda lösningar för privatpersoner. Oavsett om du behöver en ny kyl- eller frysenhet för ditt hem, luftkonditionering för ökad komfort eller kylning för att bevara dina livsmedel, är vi här för att hjälpa. Vårt erfarna team är dedikerat att leverera högkvalitativa kylinstallationer som passar dina specifika behov och säkerställer att din vardag blir både bekväm och effektiv. Vi erbjuder också felsökningar och reparationer av befintliga produkter.

Komfortkyla med värmepump

För en behaglig och kostnadseffektiv svalka i fastigheten under sommarmånaderna rekommenderar vi en värmepump. Denna moderna och miljövänliga lösning överträffar prestandan hos traditionell luftkonditionering. Vi erbjuder också möjligheten att komplettera din värmelösning med fläktkonvektorer för optimal temperaturkontroll och luftcirkulation. Vi kan även reparera och felsöka din befintliga värmepump. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation för att se om vi kan möta dina behov. Vår erfarna personal står redo att hjälpa dig och ge den rådgivning du behöver.

NIBE_S1255_Garage (1).jpg