Kopiera länk

Installerat och klart

Din rörmokare i Tranås och Landsbro

Med vår Installerat & Klart-tjänst får du din produkt professionellt installerad till ett fast pris! Vi tar hand om allt från rådgivning till installation och bortforsling av din befintliga produkt. Du behöver inte lyfta ett finger – vi gör allt jobb åt dig!

Fördelar med Installerat & Klart

  1. Fast pris: Med vårt fasta pris behöver du inte oroa dig för överraskningar. Vi ger dig en transparent kostnadsbild från början till slut.
  2. Byte och installation: Våra erfarna och certifierade rörmokare tar hand om hela processen, från att ta bort de gamla produkterna till att installera de nya. Du kan lita på oss för ett smidigt och professionellt jobb.
  3. Frakt inkluderad: Vi tar hand om allt krångel med transporten. Dina nya produkter levereras direkt till din dörr utan extra kostnad.
  4. Bortforsling av gamla produkter: Vi avyttrar dina gamla produkter på ett miljövänligt sätt. Du behöver inte bekymra dig om hur du ska bli av med dem – vi tar hand om det åt dig.

Varför välja Installerat & Klart?

  • Tidsbesparing: Med vår tjänst sparar du värdefull tid. Du slipper koordinera olika tjänster eller transportera produkter själv.
  • Trygghet: Våra certifierade rörmokare garanterar en korrekt och säker installation. Du kan lita på oss för en pålitlig och professionell tjänst.
  • Miljövänligt: Vi strävar efter att minska vår påverkan på miljön genom ansvarsfull avyttring av dina gamla produkter.

Installerat & Klart är det perfekta valet för dig som vill ha en problemfri installation och byte av produkter i ditt hem. Kontakta oss idag för att boka din tjänst och låt oss göra arbetet åt dig, så att du kan njuta av ditt uppgraderade hem utan bekymmer.

Tom badkar.jpeg