Kopiera länk

Ventilation

Vi utför både nyinstallationer och renovering av äldre ventilationssystem. Inte minst genom kompletteringar med värmepumpar för att spara energi och återvinna värmen i frånluften.

God hälsa med rätt ventilation

Kontrollera din ventilation regelbundet. Små barn är känsliga för dålig luft och mögel och löper en större risk än vuxna att utveckla allergier.

Förhindra mögel och dålig lukt

Vattenånga som tillförs kontinuerligt är en stor källa till fukt i inomhusluften. Med en bra ventilation får du bort både lukt och skadlig gas som annars kan generera i mögel och rötskador.

Invändigt undertryck

Fukt kan orsaka kondens som kan framkalla både mögel- och rötskador. Rätt ventilationssystem skapar ett svagt invändigt undertryck som förhindrar att fukten tar sig ut i väggar, fönster och upp på vinden.

Vi är med dig hela vägen

Hos oss får du både råd och vägledning – vi är med dig genom hela processen. Med lång erfarenhet och hög kompetens ser vi till att din bostad eller fastighet får bästa tänkbara ventilation. Vi utför både nyinstallationer och renoveringar av äldre ventilationssystem. Om du har funderingar eller vill ha en offert, tveka inte att kontakta oss redan idag. Du hittar våra filialer längst ner på sidan.

Kontakta oss på våra filialer

  • Filial

Åtvidaberg

  • Filial

Västervik

  • Filial

Örebro

  • Filial

Kinda

  • Filial

Linköping