Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Nordsjö Idé & Design

Vi kan även erbjuda ett brett sortiment färg och tapeter.

Länk till Nordsjö idé & design

Färg

Vi hjälper Dig att färgsätta ditt hem, både invändigt och utvändigt.

Nordsjö Idé & Design

Med Nordsjö färgs stora färgutbud tar vi fram rätt färg för just ditt ändamål.

Kom in och se de senaste trenderna och få goda råd! Vi har även Falu rödfärg samt International båtfärger.

Falu Rödfärg

Falu Rödfärg väcker tankar och minnen hos de flesta. Det är inte så konstigt eftersom färgens historia går långt tillbaka i tiden, ända till 1500-talet. Sedan 1764 har färgen tillverkats hos oss, i princip på samma sätt och med samma recept som nu. Därför har det också hunnit bli Sveriges mest beprövade husfärg. Idag är den ett lika naturligt val till arkitektritade villor och offentliga byggnader som till sommartorp och sjöbodar.

Tapeter

Vi har ett brett sortiment av tapeter.

Tapeter med klassisk, modern och inpirerande design. Här finns allt från skimrande fågel- och blommönster i stark textilkänsla till tapetkollektioner i romantisk stil med spetsmönstrat, paisley och blommigt. Är du ute efter den industriella känslan och enkelhet hittar du tapeter som enkelt går att kombinera med olika inredningsstilar.

I våra miljöer finner du Boråstapeter, Duro, eco, Intrade, Midbec.

På 550 kvm yta har vi ett 20-tal utställningsmiljöer som innehåller färg, tapeter, kakel, klinker, badrumsmöbler och inredningsartiklar.

Strömstads Värme & Sanitet är ett känt begrepp för de flesta i Strömstad, Norra Bohuslän och Norge, då vi har hjälpt våra kunder med enastående service i över 60 år. Vi är 47 anställda med butiker och installations- och serviceverksamhet i Strömstad och Tanumshede (Lurs Rör).Välkommen till oss för inspiration!