Kopiera länk

Installerat och klart

Med vår tjänst installerat och klart får du en produkt installerad och klar till ett fast pris! Vi sköter allt gällande rådgivning, frakt, byte, installation samt bortforsling av din befintliga produkt. Vi bokar in en tid som passar dig, du behöver bara luta dig tillbaka – så löser vi resten!

Med Installerat & Klart får du inte bara en kostnadseffektiv lösning utan också en hel del fördelar som gör din upplevelse så smidig som möjligt:

  • Fast Pris: Vi förstår vikten av att ha kontroll över ditt budget. Med vårt fasta pris behöver du inte oroa dig för överraskningar. Du vet exakt vad du betalar för från början till slut.
  • Byte och Installation: Våra kunniga tekniker tar hand om hela processen åt dig. Från att ta bort de gamla produkterna till att installera de nya - du kan luta dig tillbaka och låta oss göra jobbet.
  • Frakt inkluderad: Glöm krångel med transport. Vi inkluderar frakten av dina nya produkter så att de kommer direkt till din dörr.
  • Bortforsling av Gamla Produkter: Vi tar ansvar för att avyttra dina gamla produkter på ett miljövänligt sätt. Du behöver inte fundera på hur du ska bli av med dem - vi tar hand om det åt dig.

Varför Installerat & Klart?

  • Tidsbesparing: Genom att välja "Installerat & Klart" sparar du värdefull tid. Du slipper oroa dig för att koordinera olika tjänster eller själv transportera produkter.
  • Trygghet: Våra erfarna och certifierade montörer garanterar att installationen utförs korrekt och säkert. Du kan lita på oss för en professionell och pålitlig tjänst.
  • Miljövänligt: Vi strävar efter att minska vår påverkan på miljön genom att ansvarsfullt avyttra dina gamla produkter.

 

Installerat & Klart är det perfekta alternativet för dig som vill ha en problemfri upplevelse vid byte och installation av produkter i ditt hem. Kontakta oss idag för att boka din tjänst och låt oss göra arbetet åt dig, så att du kan njuta av ditt uppgraderade hem utan bekymmer.

Miljöbild.jpeg