Kopiera länk

Installation

Söderlunds Rör, en stolt medlem i Comfort-kedjan, är en pålitlig partner i bygg- och installationsbranschen. Vårt företag fungerar både som utförandeentreprenör och totalentreprenör i olika projekt. Med gedigen kunskap och omfattande erfarenhet har vi framgångsrikt genomfört diverse olika projekt i större fastigheter.

Söderlunds Rör sticker ut som en ledande kraft inom Comfort-nätverket och har byggt upp en stark position som experter inom VVS och installationstjänster. Vårt dedikerade team av professionella installatörer och tekniker är välutbildade och har kompetensen som krävs för att leverera högkvalitativa resultat.

 Vi är stolta över att vara en del av Comfort-familjen, och genom vårt samarbete med de 130 andra medlemsbolagen och deras 1800 installatörer, kan vi säkerställa att vi är nära dig och redo att driva och slutföra projekt på ett professionellt och effektivt sätt. Söderlunds Rör strävar alltid efter att erbjuda högsta standard i våra tjänster och bidra till framgångsrika bygg- och installationsprojekt.

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av en offert.

Thomas.jpg