Kopiera länk

Om oss

Välkommen till Projektrör – din pålitliga partner inom VVS och entreprenadtjänster i Göteborg

Sedan 2009 har vi erbjudit högkvalitativa lösningar inom VVS-branschen. Som stolt medlem i Comfort-kedjan, en av Sveriges ledande VVS-kedjor, har vi stärkt vårt rykte för professionalism och pålitlighet. Med filialer i både Göteborg och Uddevalla är vi väl positionerade för att betjäna våra kunder över hela regionen. Hos oss får du tillgång till auktoriserade VVS-tjänster som följer de senaste branschstandarderna för Säkra Vatteninstallationer. Vi är dedikerade till att leverera pålitliga resultat och säkerställa din trygghet och nöjdhet. Med vårt erfarna team och fokus på kvalitet kan du lita på att ditt projekt är i säkra händer hos Projektrör.

Projektrörs historia

Projektrör har en inspirerande resa som började 2009 när Stefan Johansson och Roger Larsson grundade företaget. Med ett starkt team av erfarna VVS-montörer lyckades vi snabbt etablera oss och bygga långvariga relationer med våra kunder.

Från vår blygsamma början med endast 10 anställda har vi vuxit till att idag ha en personalstyrka på cirka 45 personer. Detta är ett bevis på vår förmåga att anpassa oss och möta våra kunders behov.

Sommaren 2022 markerade en ny era när Projektrör blev en del av Comfortgruppen. Denna övergång har öppnat upp spännande möjligheter och stora planer för vår framtid. Stefan Johansson fortsätter som VD medan Roger Larsson, en av våra grundare, har gått i pension efter att ha bidragit till företagets framgång.

Vi har också expanderat vår verksamhet genom att förvärva ett bolag i Uddevalla 2023. Detta ledde till etableringen av vår nya filial, där Patrick Björlin, nu leder arbetet som filialchef.

Framtiden ser ljus ut för Projektrör. Efter sommaren 2024 kommer vi att öppna en ny filial i Göteborg, där Marcus Johansson, kommer att vara filialchef. Denna expansion är ett tecken på vår fortsatta tillväxt och framgångsrika historia.

Följ med på vår resa och upptäck hur Projektrör fortsätter att leverera högkvalitativa VVS-tjänster och bygga en bättre framtid för våra kunder.