Kopiera länk

Om oss

Om C. Petterssons Värme

Sedan 1958 har vi stolt erbjudit professionella tjänster inom VVS till både privatpersoner och företag. Med över sex decennier av erfarenhet har vi etablerat oss som en pålitlig aktör inom branschen i Örnsköldsvik.

Bolaget startades av Curt Pettersson och har sedan dess sålts vidare och idag ägs bolaget av Tommy Nilsson.

Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa lösningar som möter våra kunders behov, och vi arbetar ständigt med att hålla oss uppdaterade inom det senaste teknologierna och metoderna inom VVS. Vårt team består av certifierade och erfarna tekniker som är engagerade i att säkerhetsställa att varje projekt genomförs med precision och professionalism.

Vi är sedan 80-talet stolt återförsäljare av IVT värmepumpar. Vi har sedan dess installerat tusentals värmepumpar och är ett av IVT´s servicecenter och utför årligen hundratals service besök.

Bolaget har varit medlemmar i Comfort-kedjan sedan år 2001. Inom Comfort-kedjan arbetar vi inom ett verksamhetssystem anpassat för Comfort-kedjans medlemmar. Det uppfyller kraven enligt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 och AFS 2001:1, med detaljer anpassade efter företagets storlek och verksamhet. Ansvar och befogenheter är tydligt beskrivna, med högsta ledningen ansvarig för kvalitets-,miljö och arbetsmiljöarbete. Oberoende revisorer granskar alla Comfort-företag årligen.  

Pris för årets mål och handlingsplan 2024

Teresa-Tommy-diplom.jpg

Vi blev tilldelade pris för årets mål och handlingsplan inom Comfortkedjan med de fina orden och med motiveringen:

"Med intentionen att utveckla och förbättra sin verksamhet så har Curt Petterssons Värme identifierat relevanta, inspirerande och mätbara aktiviteter och mål som löpande följs upp. Allt för att möta framtiden väl förberett. Vi gratulerar Tommy Nilsson och Teresa Edin och vet att deras insats kommer att utveckla bolaget till att gå i rätt riktning för att nå satta mål"

 

Oavsett om det handlar om installation eller reparation, kan du lita på att vi levererar service i toppklass. Vi är stolta över vårt arv och ser fram emot att fortsätta leverera värdefulla tjänster i många år framöver.

Namnlös design (6).png