Kopiera länk

Om oss

Högbergs RÖR på sig

Vi har flyttat till nya lokaler och är nu en del av handelsområdet ProStop Borås.

ProStop Borås ligger i Sandlid, bredvid Ramnaslätt och är ett nytt koncept på handelsområden för yrkesbutiker. Konceptet innebär att yrkesbutiker i varierande storlek och inriktning samlas på samma ställe. Ett kännetecken på konceptet ProStop är att det finns en större bygghandel i området: i Borås är Hornbach redan igång.

I november 2020 blev Comfort Högbergs rör också en del av ProStopkonceptet då vi flyttade in i de nya lokalerna. Förbindelserna förbättrades med närhet till R40 och verksamheten hamnade under ett och samma tak.

Acceptera marknadsförings-cookies för att se innehåll

Filmtext: Högbergs Rör: Nu rör vi på oss

Nu har vi RÖRT på oss till nya lokaler på Sandlidsgatan 1. Här öppnar vi Sveriges modernaste badrumsbutik och får hela verksamheten under ett och samma tak. 

Vi har utvecklat vår förmåga att rädda liv. Med vatten och värme hjälper vi Boråsarna att leva ett Comfortabelt liv i sina hem. Vårt erbjudande omfattar allt från att laga läckage, rensa avlopp och renovera badrum till att vara en trygg leverantör och göra entreprenader i mångmiljonklassen 

Även om vi har RÖRT på oss finns vi alltid här för dig. Välkommen till vår nya butik!

Filmtext:Högbergs rör: En rörande historia

Vår resa började 1922 med ett startkapital på 800 kr började Axel Högberg montera in vatten och avlopp i fastigheter i Borås. Efter andra världskrigets slut växer Högbergs kraftigt och är nästan 100 medarbetare som mestadels utför stora entreprenader runt om i väst Sverige.

Under 60-talet kom satsningen på service mot privatpersoner, vi börjar synas mer med våra servicebilar. 1981 utvecklade vi konsumentsidan ytterligare med Comfortbutiken med ett tydligt fokus på konsumentupplevelsen.

Vår historia har resulterat i att vi idag har en av Sveriges modernaste badrumsbutiker och utför allt från små reparationer till stora komplicerade entreprenader

Filmtext: Högbergs Rör: Raka rör och fantastiska lokaler

I våra nya lokaler på 1500 kvm, fantastiska utställningsytor och kanske stans skönaste loungeutrymme kan vi vara det moderna företaget vi vill vara, med ett modernt sätt att arbeta och umgås.

Med en mycket inspirerande butik kan vi möta våra kunder på bästa möjliga sätt. Med hårt arbete, ärlighet och raka rör hjälper vi Boråsare att leva i sina hem.

Välkomna till Comfort Högbergs Rör.