Kopiera länk

Rörmokare

Högbergs Rör erbjuder omfattande tjänster inom VVS och rörmokeri, vilket inkluderar allt från byte och reparation till trygg och säker installation. Vår kunniga och erfarna personal är specialiserade på att hantera alla typer av VVS-arbeten, oavsett om det gäller akuta reparationer eller planerade installationer.

Certifierade rörmokare

Bygger du nytt eller renoverar din bostad? Då kan du vända dig till oss för att få hjälp av våra behöriga och certifierade rörmokare. Vi garanterar hög kvalitet och professionellt utförande, vilket säkerställer att alla dina VVS-system fungerar optimalt och problemfritt. Vi hjälper till med allt från felsökningar och reparationer till nya projekt och installationer. 

Kunden i fokus

Hos Högbergs Rör sätter vi kundens behov i fokus och strävar efter att erbjuda den bästa möjliga servicen. Vi använder oss av de senaste teknikerna och högkvalitativa material för att säkerställa hållbara och långvariga resultat. Låt våra experter ta hand om dina VVS-behov så att du kan känna dig trygg och nöjd med resultatet.

Priser och betalningsvillkor

Grundavgift 450:- inkl moms på alla löpande servicearbeten. Om jobbet inte är fastpris är kostnaden 785:-/timme. Vi börjar debitera fr o m montören lämnar firman tills montören har återvänt och skrivit klart arbetsordern. Betalningsvillkor är 10 dagar netto.

Kontakta oss

Kontakta oss om du är i behov av en rörmokare. Vi finns här för att svara på dina frågor gällande ditt ärende. Allt från pris till tips och råd.

Tom Badrum