Kopiera länk

Tjänster

Utespa och bastu

Tankarna har kanske vandrat runt ett utespa. Vi har modeller i olika prisklasser med flertalet funktioner anpassat för just ditt behov. Vi säljer och installerar utespa från flera olika tillverkare. Kontaka oss för mer information eller besök vår Comfort-butik i Halmstad!

Utespa från Westerbergs

Efter mer än 35 år på marknaden vet Westerbergs vad som gäller för badkar och vatten som virvlar. Inne såväl som ute.  Med denna erfarenhet har de skapat spabad som ger bästa möjliga upplevelse.

Swimspa

Vill du både ha en pool att simma i och ett spabad att slappna av i efter simturen? Då är ett swimspa det perfekta alternativet för dig! Ett swimspa ger dig den bästa kombination av fördelarna från en traditionell swimmingpool och ett utomhusspa.

Pooldelen är utrustad med en kraftig motströmspump för simträning som gör att du kan simma i det varma vattnet utan att nå fram till kanten. Avsluta sedan med en härlig vattenmassage under bar himmel.

Inställningarna kan anpassas efter just dina behov och önskemål. De olika funktioner styr du lätt med knapparna på den hanterbara display. Ett swimspa är något för hela familjen; från träningsentusiasten som älskar att simma till de vattenglada barn och den som önskar att enbart slappna av.

Nedan några olika modeller, välkomna in så hjälper vi er.

Elegant Dubbel Pool

Elegant Dubbel Pool med med både pool- och spa-område.

Mått: 590 x 228 x 148 cm.

Rekommenderat pris: SEK 298.495,00

comfort halmstad - elegant dubbel pool.jpg

Swimspa Atletion

Till outdoor wellness året runt

När du köper ett Atletion Swimspa, får du gratis vattenkanoner och musiksystem med i spa-sektionen resten av året.

Mått: L: 590 cm x B: 228 cm x 132 cm.

Rekommenderat pris: SEK 292.495,00 comfort halmstad Atletion-t-sept18-500x500.jpg

Swimspa Arena

Till outdoor wellness året runt

Simträning. Wellness. Umgänge. Varje dag, hemma hos dig själv- året runt. Spaet är placerad i den ena delen av karet. Här finns ett par komfortabla sittplatser och en liggplats.

Mått:L: 450 cm x B: 230 cm x H: 135 cm.

Rekommenderat pris: SEK 229.895,00

comfort halmstad - Arena-firkantet-med-top-500x500.jpg