Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Tjänster

Marbodal kök

Vi har Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök. För oss handlar det om att tänka långsiktigt och hållbart. Både vad gäller designen men även materialval, tillverkningsmetoder och transporter. Våra kök ska vara lika aktuella idag som de är hållbara för nästa generation.

Jordnära är harmonisk och rofylld kollektion av noga utvalda färger, inspirerade av vår nordiska natur.

Majoriteten av våra färger är vattenbaserade och våra luckor Svanenmärkta, vilket är bra för dig och för nästa generation. Samtliga färger är noga handplockade av våra experter med målet att de ska hålla sig relevanta över tid, även i växlande färgtrender. Låt jordnära skänka harmoni till ditt kök, ge din själ ro och välkomna dig hem – varje dag i ett kök från Marbodal.

Boka ett kostnadsfritt planeringsmöte

Boka planeringsmöte med en köksdesigner från Marbodal och kom ett steg närmare din köksdröm!

Mötet är kostandsfritt och innefattar följande: 1,5 h kostnadsfri rådgivning och inspiration, 3D-ritning av ditt nya kök, samt offert och prisförslag. Ring oss på 035-10 62 88 eller boka en tid på länken nedan

Rita ditt eget kök

Välj det kök du är intresserad av och layout så får du omgående ett par färdiga förslag att utgå ifrån.

Marbodal Plus-serie

Med Marbodals Pluskök vänder vi oss till konsumenter som vill ha det lilla extra i sitt kök och som är måna om estetiska detaljer, hantverkskänsla och kvalitet.

Kökserien ger en fin och effektfull inramning av lådor och luckor som gör att man kommer så nära upplevelsen av ett platsbyggt kök som möjligt. Plus passar utmärkt till både lantliga och moderna kök.

Exklusivt uttryck

PLUS-serien finns på 6 av våra luckmodeller; Arkitekt plus, Fagerö, Form, Lindö, Ramsvik och Åkerö. Köken finns i många olika färger och ger dig möjligheten att hitta flexibla lösningar som ger dig näst intill gränslösa möjligheter att skapa ett kök utifrån ditt hem och dina förutsättningar. Från stora till små kök. Upptäck PLUS och återupptäck snickeriglädje – i en modern form.

Läs mer om PLUS-serien på Marbodal.se

Marbodals Jordnära kulörer

Hitta Din Stil! Ett kök består av så mycket mer än färgen på luckorna. Det handlar om att få ihop en helhet där alla val tillsammans skapar känslan och stilen som du vill ha. En stil som ska stämma överens med det praktiska, hur du vill leva och arbeta i ditt kök. Bänkskivor, blandare, diskho, knoppar, väggfärg och golv bidrar alla med att skapa den där känslan. Ta hjälp av våra köksdesigners för att hitta din stil. Klicka på bilderna nedan för att se exempel på kök i de olika kulörerna!