Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Om oss

Om Badrumsbutiken i Sollentuna

Badrumsbutiken i Sollentuna AB

  • Medlem i Comfort-kedjan sedan 2004
  • 10 stycken anställda
  • Specialiserade på badrum till privatpersoner

Butiken

Vi vet att den som ska renovera eller bygga ett badrum oftast vill ha hjälp med allt, en enda kontaktperson och personlig service.

Det har vi tagit fasta på.

Vi erbjuder våra kunder en kontakt – ett komplett badrum!

Butik

Vår butik ligger sedan 1:a januari 2018 på Kanalvägen 69 i Sollentuna. Här hittar du det mesta som rör badrummet. Kanske vet du redan hur du vill att ditt nya badrum ska se ut. Annars hjälper vår erfarna personal gärna till med tankar, idéer och inspiration. I vår 600 kvm stora badrumsutställning finns någonting för alla smaker.

Vi har även ett litet utbud av reservdelar, men om våra leverantörer har det i sortimentet kan vi oftast beställa hem det. Kopplingar och rördelar har vi tyvärr inte i vår butik eller kan beställa.

Välkommen in till oss!

Butik, installation och service

Vi är specialiserade på badrum till privatpersoner. Vi gör inte bara hela badrum, utan utför även mindre arbeten, till exempel byta ut en blandare eller en toalettstol. Våra VVS:are, elektriker och plattsättare kombinerar kunskap och erfarenhet med en stor portion yrkesstolthet och entusiasm. Självklart innehar vi viktiga branschcertifikat som Säker Vatten och Byggkeramikrådets regler för el, kakel, klinker och plattsättning.

Certifieringar och behörighet

Vi arbetar enligt Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV). Det innebär att vi har behörighet att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Vi är även utbildade enligt säkert vatten och har elbehörighet - läs mer om certifieringarna och vårt arbete inom kvalitet och miljö här.

Loading...