Sveriges största VVS-installationskedja

Comfort är en av Sveriges ledande kedjor inom badrum och VVS med fler än 130 medlemsföretag över hela landet. Vi erbjuder allt från produkter och badrumsmöbler till service och underhåll. Dessutom kan vi installera allt vi säljer. Tryggt och Comfortabelt, helt enkelt.

Referensprojekt

Ombyggnad av skola i Nödinge till F-3 skola

Projektnamn: Nödingeskolan
Byggtyp: Totalentreprenad

Läs mer ›

Nybyggnad av skola och sporthall i Knivsta

Projektnamn: Högåsskolan (fd Sågenskolan)
Byggtyp: Totalentreprenad

Läs mer ›

Nybyggnad av flerbostadshus i Sundbyberg

Projektnamn: kv Lärkan, Brf Tuletornen
Byggtyp: Totalentreprenad

Läs mer ›

Fördelarna med Comfort

Certifierade montörer

Säker Vatten är ett regelverk som är framtaget av VVS-branschen. Som kund hos oss kan du känna dig trygg med att både kvaliteten på produkterna och att arbetet utförs på ett fackmässigt sätt, av certifierade installatörer.

Trygghetsgaranti i sex år

Med vår Trygghetsgaranti behöver du inte oroa dig för höga självrisker eller avskrivningar vid en vatten- eller maskinskada till följd av en VVS-installation.

Spara 100 000 kr ROT-avdrag

Dra av 30% av arbetskostnaden, eller upp till 50 000 kronor, när du gör reparationer i villa eller fritidshus. ROT-avdraget gäller per person, två delägare kan dra av upp till 100 000 kronor på Comforts arbete.

Utbildning

Comfort erbjuder medlemmar ett omfattande utbildningsprogram för VVS-branschens samtliga yrkesgrupper. En kontinuerlig kompetensutveckling är det som gör oss till specialister.