Se ditt lokala utbud

Bricmate

Bricmate grundades 2007 och är ett svenskt företag specialiserat på kakel, klinker och mosaik. Vi inspireras av arkitektur, material och färger från hela världen, men har det skandinaviska uttrycket som bas. Vårt handplockade sortiment utvecklas och anpassas organiskt, för att behålla en finstämd balans mellan trender och tidlöshet. Vi tummar dock aldrig på vår affärsidé – hög kvalitet och innovativ design.

För oss går kvalitet, service och hållbarhet hand i hand, det är därför vi har ett sparsmakat sortiment. Istället för att köpa in stora mängder med lägre kvalitet, föredrar vi att handplocka våra produkter från utvalda leverantörer som vi vet håller hög klass. Vi undviker allt som enligt oss är konventionellt eller slätstruket, och lägger istället extra stor vikt vid att bygga ett sortiment med hög designkvalitet och många kombinationsmöjligheter.

Kakel, klinker och mosaik kan med sina färger, texturer och former skapa oändliga miljöer. Vi följer naturligtvis inredningstrender för hela hemmet, så att vi kontinuerligt kan presentera inspirerande nyheter som väcker skaparglädje och föder idéer. Men det är din personliga smak som leder vägen till en atmosfär som passar just ditt hem, och vårt jobb är att bidra med passion, kunskap och service från början till slut för bästa resultat. Tillsammans kan vi skapa vackra rum som håller förstklassig kvalitet år efter år, det är vad vi kallar äkta hållbarhet. Välkommen!

Visa mer

Filtrera

0 produkter

Namn A-Ö

Filtrera och sortera

Filtrera

Sortera efter