Se ditt lokala utbud

Värme & Vatten i Nyköping

Med certifierade montörer, kunnig personal och kvalitetsprodukter från kända varumärken kan vi hjälpa dig med det mesta inom vatten och värme. Vi är en del av Comfort, Sveriges största badrums- och VVS-installationskedja.

Just nu

Aktuella erbjudanden

Här hittar du Comforts alla kampanjer och erbjudanden.

Tips & råd

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Eleganta väggnära golvbrunnar lyfter badrumsupplevelsen

Tidigare sågs golvbrunnen mest som en ren nödvändighet; nu har den fått plats som en del av inredningen. Höj standarden på badrummet med en designgolvbrunn från leverantören Purus.

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Trendspaning: Tre säkra kort för morgondagens badrumsinredning från Cersaie 2023

I år firade den erkända mässan med fokus på kakel och badrumsinteriör i italienska Bologna 40 år. Vi bad Niklas Jönsson från Purus exportteam, med bred erfarenhet av att hjälpa europeiska badrumsbyggare hitta rätt VVS-systemlösningar, att summera intrycken efter sitt besök på Cersaie.

Privat
Reportage & guider
Tips & Råd

Hantering av översvämningar

Just nu är översvämningar vanliga runt om i Sverige. Och den nuvarande situationen med de extra vattenmängderna innebär att många bostads- och stugägare måste förbereda sig för en betydande ökad risk för vattenskador, som i många fall skulle kunna minimeras genom snabba åtgärder.

Privat
Inspiration & trender
Tips & Råd

Därför ska du välja en vägghängd toalett

Toaletten hamnar ofta lite i skymundan när det kommer till badrumsrenovering. Om installatören inte föreslår en vägghängd toalett är det många som inte ens överväger tanken – förrän badrummet är klart och det är för sent att ändra sig. Här är 3 skäl att välja vägghängt.

Tips & Råd

Välja rätt blandare

Genom att byta ut din gamla tvättställsblandare kan du sänka både energikostnaderna och ge ditt badrum ett litet och personligt lyft. Här är 8 saker som är särskilt bra att tänka på när du väljer ny blandare till badrummet.

Privat
Tips & Råd

Varför välja en väggnära golvbrunn?

Behöver du bry dig om avloppet? En golvbrunn kan absolut lyfta din framtida badrumsupplevelse. Här förklarar vi närmre!

Våra erfarenheter - din trygghet som kund

Vi är ett auktoriserat VVS-företag, vilket innebär att vi är medlemmar i branschorganisationen Säker Vatten och samtliga personal innehar utbildningar i Säker Vatteninstallation. Vi är en del av Comfort, Sveriges största badrums- och VVS-installationskedja. Vi arbetar enligt vårt bransch- och arbetsgivareförbund Installatörsföretagen (tidigare VVS-företagen) och vi har ett kvalitets- och miljöledningssystem i överenskommelse med standarderna ISO 9001:2008 och ISO 14001:2004. Certifieringen omfattar installation samt service av produkter och system inom VVS. Våra montörer innehar även utbildningar rörande värmepumpar, heta arbeten, mobila arbetsplattformar med mera. Varje dag hjälper vi människor med vår breda kompetens inom rörbranschen, allt detta borgar för att du som kund ska känna dig trygg med att anlita oss, med kännedomen om att du endast anlitar certifierad och kunnig personal när du hör av dig till oss. Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi gärna dig.

Våra tjänster

Hitta oss

Välj en plats för att få mer information om butiken: