Kopiera länk

Comfort-kollen

Vet du hur mycket du kan spara genom att uppgradera från gamla energislukare till nya, mer miljövänliga alternativ? Med vår tjänst Comfort-kollen analyserar vi ditt värme- och vattensystem i ditt hem och ger dig en lista med rekommenderade åtgärder för att byta ut till smartare alternativ.

Vad innebär Comfort-kollen för dig?

Vi på VVS & El Öland är stolta över att erbjuda högkvalitativa tjänster, och Comfort-kollen är inget undantag. Våra certifierade rörmokare här på Öland har den expertis som krävs för att identifiera områden där du kan förbättra din energieffektivitet.  

Checklista för åtgärder

Efter genomförd Comfort-koll får du en skräddarsydd checklista med konkreta åtgärder. Denna lista är utformad för att hjälpa dig sänka din energikostnad samtidigt som du gör ditt hem mer miljövänligt. Vi strävar efter att ge dig praktiska och förståeliga råd för att göra din vardag enklare och mer hållbar. Vi går bland annat igenom:  

 •  ditt värmesystem
 • temperatur i hemmet
 • termostater på element
 • blandare
 • wc-stol
 • vattenlås
 • avlopp

Varför Comfort-kollen?

 

 1. Certifierade rörmokare: Våra rörmokare är certifierade för att säkerställa högsta kvalitet och professionalism.
 2. Individuella lösningsförslag: Vi anpassar våra rekommendationer efter dina behov och ditt hem.
 3. Spara pengar och energiresurser: Vi arbetar för att göra ditt hem mer energieffektivt och därigenom minska dina långsiktiga kostnader.
 4. Hållbarhet i fokus: Vi strävar efter att bidra till en mer hållbar framtid genom att minska energiförbrukningen.

 

Kontakta oss idag för att boka din Comfort-koll på VVS & El Öland och ta det första steget mot ett mer bekvämt, ekonomiskt och miljövänligt hem.

Comfort-kollen_1080x563kopia.jpg