Kopiera länk

Om oss

Om Ternstedt Invent

Ternstedt Invent erbjuder funktionella helhetslösningar inom VVS, ventilation, plåt, kyla och el. Att låta oss ta totalansvar innebär en enklare och smidigare lösning för våra kunder.

När Ternstedt Invent startade i sin nuvarande form år 2001 genom en sammanslagning av två tidigare familjeföretag med verksamhet inom VVS respektive plåt och ventilation var vi totalt 13 medarbetare. Idag har vi utvidgat vår verksamhet både tjänstemässigt och geografiskt. Ternstedt Invent AB har idag även två fristående dotterbolag, Comfort Linköping samt Närkes Energiteknik och har drygt 160 medarbetare inklusive dotterbolagen.

År 2022 flyttade vi vårt huvudkontor in till Linköping och har även filialer i Kisa, Rimforsa, Västervik, Åtvidaberg och Örebro. Vårt geografiska verksamhetsområde är dock betydligt större än så. Vi har successivt kompletterat våra ursprungliga affärsområden och erbjuder numera tjänster inom VVS, ventilation, plåt, kyla och el. Vi erbjuder också tjänster gällande energi, såsom värmepumpar, solceller och billaddare. Vi erbjuder även kompletta installationer inom larm och säkerhetssystem.

Genom att samverka våra olika affärsområden och geografiska verksamheter kan vi erbjuda mycket funktionella helhetslösningar med lång livstidscykel. Något som sparar både tid och pengar för våra kunder, dessutom är det gynnsamt för miljön.

Vår främsta målsättning är att vara en lokal installationsfirma med bred kunskap och kompetens inom våra olika affärsområden. Vi jobbar med allt ifrån mindre servicejobb till större och mer komplexa entreprenader. Vi arbetar mot dig som privatperson men också er som företag.

Tveka inte att kontakta oss redan idag, så hjälper vi dig.

Våra filialer

  • Filial

Åtvidaberg

  • Filial

Västervik

  • Filial

Örebro

  • Filial

Kinda

  • Filial

Linköping