Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Om oss

Om Ternstedt Invent

Ternstedt Invent erbjuder funktionella helhetslösningar inom VVS, ventilation, plåt, kyla och el. Att låta oss ta totalansvar innebär en enklare och smidigare lösning för våra kunder.

Vår främsta målsättning är att vara en lokal installationsfirma med bred kunskap och kompetens inom våra olika affärsområden.

När Ternstedt Invent startade i sin nuvarande form 2001 genom en sammanslagning av två tidigare familjeföretag med verksamhet inom VVS respektive plåt och ventilation var vi totalt 13 medarbetare. Idag är vi drygt 120 medarbetare och har utvidgat vår verksamhet både tjänstemässigt och geografiskt.

Förutom huvudkontoret i Åtvidaberg har vi även filialer i Kisa, Rimforsa, Västervik, Linköping och Örebro. Vårt geografiska verksamhetsområde är dock betydligt större än så. Vi har successivt kompletterat våra ursprungliga affärsområden och erbjuder numera tjänster inom VVS, ventilation, plåt,  kyla och el.

Genom att samverka våra olika affärsområden och geografiska verksamheter kan vi erbjuda mycket funktionella helhetslösningar med lång livstidscykel. Något som sparar både tid och pengar för våra kunder, dessutom är det gynnsamt för miljön.

Tveka inte, kontakta oss redan idag.

Richard Pihl, VD

ternstedt richard_pihl.jpg

Våra filialer

Loading...