Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Tjänster

Comfort Installationscenter i Umeå

I vårt installationscenter hjälper vi dig att förverkliga drömmen om ett nytt badrum!

Vi välkomnar dig nu till en visningslokal med fokus på ”Comfort färdigt Badrum”, ”Installerat & Klart” och service.  I dagsläget bedriver vi inte någon butiksverksamhet, till oss kommer du för ett personligt tidsbokat möte där vi tillsammans diskuterar just dina renoveringsbehov.

I vår visningslokal visar vi olika badrumsmiljöer för att du som kund ska få inspiration till ditt nya badrum. Vi säljer badrumsinredning från de flesta ledande leverantörer på marknaden.

Vi hjälper dig att förverkliga dina idéer om ett nytt badrum och det unika med oss är att vi också kan installera allt vi säljer. Läs gärna mer om våra unika koncept ”Comfort Färdigt Badrum” och ”Installerat & Klart”.

Comfort Installationscenter i Umeå är en filial till Curt Petterssons Värme AB.

Vi har funnits i över 50 år på samma plats. Våra tio montörer är certifierade enligt Säker Vatten och vi uppfyller kraven från branschorganisationen VVS Företagen. Kort sagt, vi har gedigen erfarenhet. Vi kombinerar den med nyfikenhet på vad som händer i branschen, så att du som kund får bra produkter och den senaste tekniken när vi gör ett jobb.

Våra kunder säger ofta en sak om oss: ni är så hjälpsamma. Det tycker vi är roligt förstås.

Vår filosofi bygger på att du ska få personlig hjälp när du vänder dig till oss, oavsett vad du vill göra: bygga ett helt nytt badrum, se över hela energiåtgången i din bostad, sätta in en ny toalett eller ny värmepanna, fixa en läcka, byta ett par rör eller bara en kran. Vi kan göra jobbet åt dig eller ge dig tips och råd om du vill göra det själv.

Många kunder återkommer till oss, både privatpersoner och företag.

Välkommen in till oss och låt dig inspireras!

Comfort Umeå

  • Telefon: 090-18 80 70
  • E-post: info@comfortumea.se
  • Följ oss på Instagram: comfort_umea
Loading...