Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Om oss

Om Mählqvist Rör

Mählqvist Rör grundades 1943 av Artur och Thora Mählqvist, drevs av sönerna Gunnar och Lennart Mählqvist och ägs och drivs idag av Mikael och Gunnar Mählqvist. Huvudkontoret ligger i Vingåker med filialer i Katrineholm och Flen. I verksamheten ingår VVS-entreprenader, totalentreprenader, service och underhållstjänster.

mahlqvist ror - arthur-thora.jpg
 Arhtur och Thora Mählqvist
mahlqvist ror - gunnar-och-lennart.jpg
 Lennart och Gunnar Mählqvist  
Micke__.jpg

Mikael Mählqvist

Företagets affärsidé

Genom kontinuerlig fortbildning av kontors-, butiks- och servicepersonal skall våra kunder alltid vara säkra på att få de bästa lösningarna på sina VVS-problem.

Mottot skall vara: RÖR DET RÖR, RÖR DET OSS!

Som medlem i Comfort-kedjan och installatörsföretagen borgar detta för att vårt företag tillämpar ett kvalitetstänkande med kunden i centrum.

Vad vi kan erbjuda er som kund hos oss:

Mählqvist Rör erbjuder allt från mindre servicearbeten till villaägaren, till stora totalentreprenader där vi själva står för konstruktionen samt ritningar. 1995 investerade vi i AutoCad till våra tre kontor för att hänga med i den allt snabbare utvecklingen på dataområdet. Vi är även med i SVEP och återförsäljare för Thermia värmepumpar sen 1980 så ni kan tryggt vända er till oss om det gäller värmepumpsinstallationer.

Certifieringar

Kylcert kat 11024_1.jpg