Kopiera länk

Värmepumpar

Välkommen till Thenanders Rör! Vi är din pålitliga partner när det gäller värmepumpar. Oavsett om du behöver installation, service eller reparation, så har vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att säkerställa att ditt värmesystem fungerar optimalt.

Våra Tjänster


Installation av värmepumpar

Vi erbjuder professionell installation av värmepumpar som garanterar effektiv och tillförlitlig drift. Våra erfarna tekniker hjälper dig att välja rätt värmepump för ditt hem eller företag, och vi ser till att installationen utförs korrekt och smidigt. Oavsett om du behöver en luft-vatten värmepump, en frånluftsvärmepump eller en bergvärmepump, så har vi lösningen för dig.


Service och underhåll

Regelbunden service och underhåll är nyckeln till att förlänga livslängden på din värmepump och säkerställa dess effektivitet. Vi erbjuder omfattande serviceavtal som inkluderar inspektion, rengöring och optimering av ditt värmesystem. Genom att hålla din värmepump i toppskick kan du minska energikostnaderna och undvika oplanerade reparationer.


Reparationer

Om din värmepump skulle gå sönder är vi här för att hjälpa dig. Våra certifierade tekniker är experter på att diagnostisera och åtgärda problem snabbt och effektivt. Vi använder endast originaldelar och de senaste verktygen för att säkerställa att reparationerna utförs med högsta kvalitet.

thermia-varmepumpcenter_2.png

 

 

Thermia Värmepumpar

Vi är stolta återförsäljare av Thermias värmepumpar, kända för sin höga kvalitet och effektivitet. Thermia erbjuder ett brett utbud av värmepumpar, inklusive bergvärme, jordvärme och luft-vatten värmepumpar. Dessa system är utformade för att ge maximal energibesparing och komfort, och de är byggda för att klara det nordiska klimatet. Genom att välja en Thermia värmepump från oss kan du vara säker på att du får en lösning som är både energieffektiv och miljövänlig. Kika in Thermias utbud, vi sköter installationen!

Rådgivning och kostnadsfri offert

 


Rådgivning

Att välja rätt värmepump kan vara en utmaning, men vår kunniga personal är här för att vägleda dig genom processen. Vi erbjuder personlig rådgivning för att säkerställa att du får den bästa lösningen för dina specifika behov och förutsättningar.


Kostnadsfri offert

Vi tror på transparent prissättning och erbjuder dig som kund en kostnadsfri offert. Fyll i vårt enkla offertformulär eller kontakta oss direkt så återkommer vi med en detaljerad offert baserad på dina behov.  

Varför välja Thenanders Rör?

  • Lång erfarenhet: Med många år i branschen har vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera högkvalitativa tjänster.
  • Kundfokus: Vi sätter alltid kunden i första rummet och strävar efter att överträffa dina förväntningar.
  • Hög Kvalitet: Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa hållbara och effektiva lösningar.

 

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig med dina värmepumpsbehov. Vi ser fram emot att arbeta med dig och säkerställa att ditt hem är varmt och bekvämt året runt.

 

 

Kontakt

Har du frågor gällande värmepump, eller vill boka en installation kan du alltid kontakta oss.