Kopiera länk

Kyltekniker/värmepumpstekniker

Är du en erfaren och driven kyltekniker eller värmepumpstekniker som söker nya utmaningar? Thenanders Rör AB är ständigt på jakt efter nya stjärnor. Hos oss får du möjlighet att arbeta med nyinstallationer, service och underhåll av kyl- och värmepumpssystem i både bostäder och kommersiella fastigheter.

Arbetsuppgifterna inkluderar att installera och underhålla kyl- och värmepumpssystem, felsöka och reparera utrustning, samt genomföra regelbunden service och inspektion av system. Du kommer också att arbeta med att rådgöra med kunder och erbjuda dem de bästa lösningarna för deras kyl- och värmebehov, samt samarbeta med kollegor för att säkerställa att projekten slutförs i tid och med hög kvalitet.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom kyl- och värmepumpsteknik, är noggrann och har öga för detaljer. Du har god problemlösningsförmåga, är kundorienterad och har stark kommunikationsförmåga. Vi värdesätter att du är självgående men även en bra lagspelare, och att du har relevant certifiering och utbildning.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, kontinuerlig utveckling och ett starkt fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Om du är engagerad och vill vara en del av vårt framgångsrika team, skicka din ansökan till:

info@thenandersror.se