Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

Tjänster

VS-arbeten

Behöver du hjälp med VS-jobb? Vattenhuset har lång erfarenhet och certifierade möntörer som står redo att bistå med förstklassig service. Vi hjälper dig med alla typer av VS-jobb, så tveka inte att kontakta oss redan idag.

Erfarenhet och expertis

Våra montörer har en gedigen erfarenhet med många års branschkunskap. När du väljer oss kan du vara säker på att varje arbetsmoment utförs med precision och professionalism. Våra rörmokare är certifierade enligt branschens villkor. Detta innebär att du kan lita på oss när det gäller kvalitet och säkerhet. Vi arbetar även med säkra och pålitliga leverantörer som säkerställer att produkterna håller kvalitet.

VS-tjänster

Oavsett om du behöver byta ut en kran, reparera en rinnande toalett eller installera en ny duschkabin, är våra rörmokare här för att hjälpa dig. Vi erbjuder inte bara installationstjänster utan också omfattande service och reparationer för att säkerställa att dina befintliga produkter fungerar som de ska. Om du vill installera en ny produkt får du med vår tjänst Installerat och Klart ett fast pris för produkt och installation, läs mer och boka denna tjänst här.

Kika även in de produkter som finns på kampanj här.

Vi hjälper dig med:

  • Installation
  • Reparation
  • Felsökningar
  • Byte av produkt

Miljöbild.jpeg

Skräddarsydda lösningar för dina behov

När du kontaktar oss kan du förvänta dig en personlig och professionell service. Vi är väldigt måna om att lyssna på just dina önskemål för att kunna skapa en så skräddarsydd lösning som möjligt för just dig.

Du kan känna dig trygg hos oss. Våra rörmokare är dedikerade till att säkerställa att varje installation eller reparation utförs säkert och korrekt. Vi strävar efter att leverera pålitliga VS-lösningar som du kan lita på och känna dig nöjd med. Handlar du även din produkt hos oss så kan du känna dig trygg med säkra garantier och bra kvalitét.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp. Vi har också en butik på Norra Backagatan 2 (Borlänge) om du vill komma in och få tips och råd på hur du ska tänka och vilka lösningar som passar dig bäst.