Kopiera länk

Elektriker

Företag, fastighetsägare eller privatperson? Vi utför elinstallationer för alla typer av behov.

Elinstallationer utgör en central komponent för att säkerställa funktionalitet och bekvämlighet i både hemmet och företaget. Med våra kvalificerade och erfarna elektriker erbjuder vi heltäckande lösningar för elinstallationer, skräddarsydda för företag, fastighetsägare och privatpersoner, oavsett om det gäller mindre projekt eller storskaliga uppdrag. Vi förstår vikten av pålitliga och effektiva elsystem och strävar efter att skapa lösningar som motsvarar och överträffar våra kunders förväntningar. Genom vårt dedikerade arbete och tekniska kompetens säkerställer vi att ditt elprojekt genomförs på ett säkert och professionellt sätt. Låt oss vara din partner för att uppfylla dina behov inom elinstallationer och skapa en trygg och effektiv elmiljö.  

Vårt andra bolag M-Elinstallation hjälper dig med allt inom EL

Entreprenad

När vi utför större projekt agerar vi som antingen leverantör eller underleverantör åt företag som är i behov av olika typer av elinstallationer. Genom våra professionella och kompetenta elektriker genomför vi kvalitativa installationer samtidigt som vi driver arbetet framåt inom den bestämda tidsramen.

Fastighetsägare

Är du fastighetsägare eller företag? Med våra behöriga elektriker har vi all kunskap för att verkställa större arbeten. Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig och ditt nästkommande projekt? Kontakta oss redan idag!

Privat

På M-El utför vi alla typer av elinstallationer för privatpersoner. Allt från renovering till nyproduktion. Våra erfarna och kompetenta elektriker verkställer arbetet snabbt och effektivt. Vilka elarbeten kan vi hjälpa dig med?

electrician-2755682_1280.jpg