Se ditt lokala utbud

Kopiera länk

PrivatInspiration & trender

Ifö Sense. Badrum formade av Skandinavien

Ifö står för bra och genomtänkt förvaring. Serien Sense hjälper dig dessutom att skapa känslan du vill ha.

Läs mer om badrumsmöbler här

Färg är ett fint sätt att ge badrummet karaktär. Ifö Sense är badrumsmöbler som hjälper dig att skapa känslan du vill ha. Underskåp med dörrar kan du välja i vit eller grafitgrå. Underskåp med lådor finns i vit, högblank vit, mullvad, grafitgrå och svart ekfanér. De fem färgerna är inspirerade av Skandinaviens natur och eftersom möblerna finns i flera bredder och djup ger serien dig hela 168 varianter att välja bland.

Genomtänkt förvaring i badrummet

Det är många prylar som ska få plats i ett badrum. Med Ifö Sense badrumsmöbler får du plats för dem alla och du kan ha dem nära och lättöverskådligt.

Serien Ifö Sense har genomgående mjukstängande lådor och luckor, vilket ger ett tystare och skönare badrum. Lådorna är fullt utdragbara för att göra det lättare att komma åt och utnyttja hela utrymmet. Vill du öppna med push-open istället för handtag? Det ingår i alla hög- och överskåp och finns som tillval till underskåpen.

Kombinera Ifö Sense-möblerna med en matchande spegel eller ett spegelskåp i serien Ifö Option så får du en svårslagen helhet.

Framtagen för Skandinaviens höga krav

Ifö väljer material som håller och som ibland kostar lite mer. Stommar, luckor och lådfronter i Ifö Sense-serien är gjorda av fukttröga material speciellt anpassade för den ibland ganska tuffa badrumsmiljön. Ytan är fuktavvisande, slitstark och enkel att hålla ren.

Kloka lösningar genomgående

Ifö Sense har flera olika tillval som gör dina badrumsmöbler ännu bättre. LED-belysning, eluttag, magnetlist och förstoringsspegel är några saker du kan välja till för att förenkla vardagen. LED-belysningen är energisnål och IP-klassad enligt branschstandard.

Badrumsmöblerna i Ifö Sense-serien levereras färdigmonterade från fabriken för att underlätta maximalt. Då har de gått igenom en kvalitetskontroll som säkerställer att allt sitter rakt och fungerar som det ska. I paketen får du med en eller flera väggskenor som du använder för att montera dina badrumsmöbler på väggen. Enklare kan det knappast bli.

Läs mer om badrumsmöbler här